79% от сметките на непрофесионалните инвеститори губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 79% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.
Регулация CySEC fca

MT4 WebTrader Linux

MT4 WebTrader Linux

Основното ограничение на MetaTrader 4 за Linux потребителите отдавна е липсата на надеждно решение. Admiral Markets с удоволствие Ви информира, че версията на MetaTrader за Linux потребителите елиминира този проблем. За да започнете да използвате всички функции на основния MetaTrader 4, които очаквате от оригиналната платформа на Linux - просто отворете демо сметка.

Отключете търговският си потенциал с MetaTrader 4 WebTrader на Linux с помощта на познатия интерфейс и намерението за максимална ефективност на търговията с минимални усилия, с помощта на най-съвременните графични инструменти.

Авангардният MT4 Linux поддържа всички версии на Linux и премахва необходимостта да работите с ненадеждни или скъпо подражаващи софтуери за ефективна търговия на MT4. Дори не е нужно да прочетете всички ръководства за инсталиране - просто използвайте Вашите идентификационни данни за безплатна демо или реална сметка, за да влезете в MT4 Ubuntu версията и да започнете.

Linux MT4 функции

С тази безплатна, напредничава MT4 платформа, Вие получавате:

  1. надеждна, сигурна връзка
  2. светкавично бързо изпълнение на ордерите
  3. реални котировки
  4. търговия с един клик
  5. разнообразни времеви рамки
  6. усъвършенствани графични инструменти

Интересувате ли се от безплатната, направена по поръчка уеб базирана версия на платформата за търговия MT4 за Linux? Отворете безплатна сметка с Аdmiral Markets и започнете проучването на това уеб базирано MT4 решение.


Започнете уеб търговия


Admiral Markets Group се състои от следните компании:
Admiral Markets Pty Ltd
Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Admiral Markets Cyprus Ltd
Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
ПРОДЪЛЖИ
Admiral Markets UK Ltd
Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).