76% от сметките на непрофесионалните инвеститори губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 76% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация CySEC fca

MT4 WebTrader за Chromebook

MT4WebTraderChromebook.uk-mt4wt-chromebook-h1-1

Разширеният MT4 Chromebook предлага уникална възможност за сигурно използване основните функции на MetaTrader 4 на Chromebook.

Достигнете пълният си потенциал за търговия с MetaTrader 4 WebTrader на Chromebook чрез познатия интерфейс и си спестете ценно време, използвайки доказаните MetaTrader 4 графични инструменти.

Надеждният високоефективен MT4 WebTrader за Chromebook също премахва необходимостта да прочетете изчерпателното ръководство за инсталиране. Започнете да използвате основните MetaTrader 4 функции, които познавате от оригиналната платформа, на Chromebook. Просто отворете демо сметка и се логнете в MT4 web trader.

MT4 Chromebook функции

С нашият уеб-базиран MT4 Chromebook получавате:

  1. надеждна, безопасна връзка
  2. светкавично бързо изпълнение на ордерите
  3. реални котировки
  4. търговия с един клик
  5. многобройни времеви рамки
  6. усъвършенствани графични инструменти

Интересувате ли се от безплатната, направена по поръчка уеб базирана версия на платформата за търговия MT4 за Chromebook? Отворете безплатна сметка с Аdmiral Markets и започнете проучването на това уеб базирано MT4 решение.


Започнете уеб търговия