Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

MetaTrader 4 за Mac

С Admiral Markets не е нужно да минете през цялата борба по инсталиране на Windows на Вашия Apple лаптоп или работен плот, нито е необходимо да настройвате MetaTrader 4 чрез Wine.

Admiral Markets Ви позволява да търгувате на MT4 на Mac по естествен начин с безплатна демо сметка. Нека да разберем повече за тази платформа по-долу!

Характеристики на MT4 Mac

MetaTrader4forMacOSX.uk-mt4-for-mac-features-img-1-alt

По принцип MetaTrader 4 за Mac не е толкова по-различен от MetaTrader 4 за Windows, тъй като Admiral Markets се опитва да Ви предложи опит, който е най-близо до любимата Ви платформа за търговия, доколкото е възможно. Ще се възползвате от повечето от функциите, налични в стандартната програма за MT4, сред които са:

  • Реални котировки
  • Търговия с 1 клик
  • Множество времеви рамки
  • Неограничени графики
  • Персонализирани индикатори
  • и много повече

Важно е да се отбележе, че е доста трудно да се поддържат експертни системи, затова е най-добре да се избегне използването на потребителски индикатори и търговски роботи на Вашето MetaTrader 4 Mac приложение.

Как да се инсталира MT4 на Mac?

Инсталирането на Вашия MetaTrader 4 за OSX е доста лесно. Като цяло процесът изглежда напълно същия като при инсталиране на друг софтуер, който не е показан в Apple App Store.

Инсталиране на MT4 на Mac OS X

Ще трябва да започнете като изтеглите приложението. Тъй като е тежко приложение, в зависимост от версията, ще Ви заеме около 200 MB.

След като сте изтеглили Admiral Markets MT4 за Mac, ще трябва да отворите изтегления файл и да го плъзнете и пуснете в директорията на приложението.

Това изглежда достатъчно, за да попълните всички необходими стъпки, за да се инсталира MT4 за Вашия Mac OSX.

Важно е да се отбележи, че това приложение не идва от Apple App Store, така че ще трябва да имате активирани неподписани приложения на Вашия Mac. За да направите това, щракнете върху иконата на Apple в горният ляв ъгъл на Вашия екран, изберете системни предпочитания и тогава отидете към сигурност и поверителност. Вие ще трябва да редактирате раздела Общи за сигурност и поверителност, а ще можете да го направите след като сте въвели паролата си, след като щракнете върху катинара в долния ляв ъгъл на прозореца. След като това е завършено, изберете някъде под текста "Разрешаване на приложения, изтеглени от:".

Автоматизирана търговия на MT4 за Mac

Както споменахме по-рано, EAs или експертни съветници не винаги функционират по предназначение на Mac, затова е препоръчително да направите двойна проверка за надеждността на всеки ЕА. Можете да научите повече за това как да инсталирате EA на MAC версия на MetaTrader 4 по-долу.

Важно е да се спомене и че Admiral Markets доставя MT4 Supreme Edition чрез използване на експертни системи и това е защото това приложение не е налично за стандатната Mac OS версия за MT4.

Инсталиране на EAs, индикатори и скриптове

Инсталиране на EAs и скриптове за MetaTrader 4 на Mac OS X: Покажи съдържанието на пакета

За да инсталирате допълнителни инструменти като експертни системи (EAs), индикатори и скриптове, отворете папката и кликнете с десния бутон върху AdmiralMarkets MT4. В менюто, което се отваря изберете Покажи съдържание на пакета. Сега виждате цялото съдържание на инсталационния файл. Щракнете два пъти върху "drive_c", за да стигне до структурата на MetaTrader на вашия MAC.

Инсталиране на EAs и скриптове за MetaTrader 4 на Mac OS X: вътре в експертната папка

Сега, когато виждате структурата на обичайните MetaTrader файлове, можете да поставите вашите EAs, индикатори и скриптове.

Моля, обърнете внимание, че ако имате проблеми с визуализацията на определени EA на Вашия МТ4 терминал, изтеглете приставките от линковете по-долу.

Щракнете тук, за да ги изтеглите

Щракнете два пъти върху изтегления файл и натиснете "Instal Font"

Моля, обърнете внимание, че инсталирането на MetaTrader 4 чрез Wine и WineBottler не гарантира сигурно представяне на Expert Advisors. Ето защо трябва да помислитете за инвестиране в паралелни десктоп приложения, ако възнамерявате да търгувате на Mac в автоматичен режим.

Вземете MT4 на Вашия Mac

Престанете да се опитвате да инсталирате MT4 чрез Wine и WineBottler. Вземете MetaTrader за Mac с Admiral Markets сега!

Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.