76% от сметките на непрофесионалните инвеститори губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 76% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация CySEC fca

Професионални Условия на Търговия

Как да продължите?
Индивидуални Условия

Ако желаете да търгувате при непрофесионални условия, моля регистрирайте с в Кабинет на Трейдъра и просто прескочете стъпката за професионално регистриране в заявлението за откриване на сметка.

Професионални Условия

Ако желаете да търгувате при професионални условия, моля регистрирайте с в Кабинет на Трейдъра и попълнете формуляра за професионално заявление при отваряне на сметка.

Съществуващи Клиенти

Ако вече имате акаунт при нас и искате да преминете към професионални условия, моля, попълнете формуляра в раздела "Професионални Условия" в Кабинет на трейдъра.

Въпроси и отговори

 • Защо има ограничение за ливъриджа при непрофесионалните условия?

  Непрофесионалните акаунти имат ограничен ливъридж в резултат на правилата на Органа за Финансово Поведение създадени да защитят непрофесионалните инвеститори.

  Търговията на финансовите пазари е сложна област, която изисква задълбочено обучение и отдаденост, за да бъде успешна и както при всеки бизнес няма лесни пари.

 • Защо има забрана за бонус плащания за непрофесионални клиенти?

  Непрофесионални клиенти не получават никакви отстъпки, пари обратно или други бонуси поради правилата на Органа за Финансово поведение (Fca), които забраняват предоставянето парични и непарични ползи, различни от инструментите за информация и изследвания, на непрофесионални клиенти.

 • Защо имам нужда от защита от негативен баланс?

  При търговия с маржин, има вероятност за постигане на негативен баланс, например ако имате голяма позиция с висок ливъридж и пазарът се движи рязко срещу Вас.

  Непрофесионалните условия осигуряват пълна защита срещу негативни баланси.

  Според статистиката на Admiral Markets Group, средната компенсация за отрицателен баланс, направена през 2017 г. е била 78 паунда.

 • Защо трябва да имам възможност за оплакване към регулаторните органи?

  Може да искате да отнесете спора към Службата за финансови омбудсмани (FOS), ако мислите, че той е разрешен от нас с някакво нарушение.

  Непрофесионални клиенти имат пълното право да се оплакват пред FOS, докато професионални клиенти могат да се възползват от това право, само ако са квалифицирани като "Потребители" (т.е. индивидуални трейдъри). Професионални клиенти, които търгуват от името на юридически лица се отказват от това право.

  Във всеки случай е важно да се разбере, че сме регулирана фирма за финансови услуги и винаги се стремим да разрешаваме всички спорове в съответствие с приложимите закони и разпоредби.