79% от сметките на непрофесионалните инвеститори губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 79% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.
Регулация CySEC fca

Margin Requirements

Margin Requirements for Retail Clients

Ливъридж Инструменти
1:30
  • Основни валутни двойки: EURUSD, GBPUSD, USDJPY, USDCHF и USDCAD.
  • Основни кросове: CADJPY, EURCAD, EURGBP, EURJPY, GBPCAD, GBPJPY, CADCHF, EURCHF, GBPCHF, CHFJPY.
1:20
  • Всички други валутни двойки.
  • ЗЛАТО, XAUAUD-ECN.
  • [DAX30],[DJI30],[SP500],[NQ100],[JP225],[ASX200],[STOXX50],[FTSE100],[CAC40], и съответните CFD-та.
1:10 Всички други индекси и CFD-та върху суровини (например WTI, SILVER, [IBEX35]).
1:5 CFD-та върху акции, ETF-и и облигации (например #AAPL, #QQQ, #Bund).
1:2 CFD-та върху криптовалути (например BTCUSD, ETHUSD).
Вижте примери за изчисляване на маржин

Забележки:

  1. Маржин изисквания за пазари, различни от изброените по-горе, могат да бъдат намерени в Техническите спецификации чрез избиране на необходимия инструмент в менюто за търсене.
  2. Ако изпълним търговска поръчка от какъвто и да е тип (включително поръчки за стоп лос, тейк профит и частично затваряне) във Volatility Index Futures CFD в рамките на 1 час след приключването на петъчната сесия за търговия, незабавно ще приложим ливъридж от 1:5 за всички Ваши отворени позиции в този инструмент. Установените отворени позиции в други инструменти и позициите във Volatility Index CFD с по-нисък ливъридж (например 1: 2), няма да бъдат засегнати. Ако отворената позиция е повлияна от намаляването на ливъридж преди затварянето на сесията, ние ще активираме отново използвания по-висок ливъридж за всички позиции в този инструмент, преди пазарът за този инструмент да отвори отново, обикновено в рамките на няколко часа след затварянето на последната дневна сесия. Ние си запазваме правото да променяме със специално предизвестие продължителността на периода, в който се прилага маржин преди затваряне и максималния ливъридж в отговор на извънредни икономически или политически събития.
Admiral Markets Group се състои от следните компании:
Admiral Markets Pty Ltd
Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Admiral Markets Cyprus Ltd
Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
ПРОДЪЛЖИ
Admiral Markets UK Ltd
Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).