Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Отворете сметка за търговия

Преди да отворите сметка в Admiral Markets UK Ltd и да започнете да търгувате, Ви молим, да се запознаете с документите, отнасящи се до Admiral Markets AS. Тяхната цел е да ви информират за нашите правни задължения и общи бизнес практики.

Можете да намерите "Общите условия", както и други документи в нашия раздел Документи по-долу.

Можете също така да поискате копие от тези документи, като ни се обадите директно на (+359 2) 98 11 111 или като ни изпратите имейл на info@forextrade.bg

Необходими документи за физически лица:

 1. Копие на валиден идентификационен документ (Лична Карта - паспорт, или друга издадена от правителството идентификационна карта).
 2. Доказателство за местоживеене (например платена сметка за комунални услуги, издаден от правителството документ и др.), но не по-стар от 3 месеца и съдържащ пълния ви адрес.
 3. Клиентски договор (Споразумение) - автоматично се генерира направо от Вашия Кабинет на трейдъра, след като заявлението за реална сметка е завършено.
  • Моля, имайте в предвид, че за целите на Верифициране (KYC), Admiral Markets UK Ltd, може да изисква, да приложите допълнителни документи, в случай, че гореспоменатите документи не са достатъчни.

Необходими документи за юридически лица:

 1. Паспорт или издадена от правителството лична карта със снимка за двама от директорите на компанията
 2. Паспортът или личната карта на бенефициентът собственик (ци) на 25% или повече от компанията. Ако няма собственик бенефициент, тогава отдел Регулативен контрол ще приеме паспорт или лична карта на всеки, който притежава повече от 10% от компанията.
 3. Доказателство за адрес за ВСЕКИ бенифициент собственик/директор, не по-старо от 3 месеца.
 4. Сертификат за Инкорпориране/Регистрация
 5. Меморандум.
 6. Учредителен Акт, регистриран с всички промени, допълнения и потвърждения за назначаване на лицето/лицата, упълномощени да действат от името на юридическото лице, вписани в търговския регистър ИЛИ актуалния списък на акционерите (документи, потвърждаващи структурата на собствеността на юридическото лице, които трябва да включват личните данни на всички собственици.) (Ако фирмата е извън ЕС, може да се използва сертификат, издаден от енорийски свещеник).
 7. EMIR приложение (оказано по-долу) за подаване на LEI код (Идентификационен код за юридическо лице). Моля, обърнете внимание, че всички клиенти, които са юридически лица трябва първо да получат LEI код.
 8. Попълнено и подписано Клиентско Заявление/Договор за юридическо лице.

Договори & документи

Документи за откриване на сметка

За физическо лице:


За юридически лица:


Документи, описващи условията за предлагането на услуги от Admiral Markets UK Ltd

Трябва да прегледате, разберете и приемете тези документи, преди да представите Клиенският договор


Ключови Информационни Документи


Допълнителни документиПредупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.