Ние използваме бисквитки, за да предоставим възможно най-доброто обслужване на нашия сайт. Продължавайки да разглеждате този сайт, Вие се съгласявате с бисквитките, които се използват. За повече информация, включително и как можете да промените Вашите предпочитания, моля, прочетете нашата Политика за поверителност.
Повече информация Приемам
81% от сметките на непрофесионалните инвеститори губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 81% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си. expand_more

Технически спецификации

Ние предлагаме на нашите клиенти широка гама от инструменти за търговия: валути, криптовалути, метали, суровини, както и договори за разлика върху акциите на най-големите компании, борсови индекси и други високоликвидни активи.

На тази страница можете да намерите цялата необходима информация за търговия с инструменти на разположение на всички типове акаунти.

Форекс & CFD-та

Валути Валути
Криптовалути Криптовалути
Суровини Суровини
Индекси Индекси
Облигации Облигации
Акции Акции
ETF-и ETF-и

Изберете тип инструменти

CFD-та върху акции

CFD-та върху ETF-и (Борсово търгувани фондове)

Акции

ETF-и (Борсово търгувани фондове)

Забележки:
  1. Commission for stocks, ETFs and their respective CFDs is indicated for a single-sided trade and is charged on a per transaction basis, i.e. each time when an asset is bought or sold. If the calculated commission per individual transaction is less than the minimum per transaction, then the minimum per transaction is charged.
  2. Всеки данък, който е приложим, се начислява отделно за дивиденти и транзакциите върху акции и ETF-и.
  3. За американски и европейски акции, ETF-и и CFD върху същите акции нашите цени в реално време идват от Cboe САЩ и европейските борси и са само ориентировъчни. Цените на демо сметките се предлагат със забавяне.
  4. За акции, търгувани на места в Азиатско-Тихоокеанския регион и съответните CFD-та, нашите цени са само ориентировъчни и се забавят както за реални, така и за демо сметки. Чакащи поръчки, стоп лос и тейк профит поръчки по отношение на същите тези инструменти не се поддържат.
  5. Налични за изпълнение поръчки за акции и ETF-и: FOK, IOC, Return.

Административни Такси за Ислямска Сметка

Вижте административните такси за всички инструменти под нашата Ислямска (без суап) Сметка тук:

Административни Такси за Ислямска Сметка