Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
 • Ливъридж до:
  1:30 за непрофесионални клиенти,
  1:500 за професионални клиенти
 • FSCS защита
 • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Видове сметки

Admiral Markets предлага конкурентни търговски условия и разнообразие от услуги за всеки тип акаунт. Изберете този, който Ви подхожда най-добре и започнете да търгувате на финансовите пазари днес!

Избери Търговски Условия


Бележки

 1. Условията за CFD-та на спот метали, кешови индекси, фючърсни индекси, акции, облигации и криптовалути, са представени във  Техническите спецификации.
 2. Непрофесионалните Клиенти получават фиксиран ливъридж, докато Професионалните Клиенти имат диференциран маржин, така че ливъриджът за валутните двойки и някои видове CFD-та зависи от условната позиционна стойност, както е предвидено в  Изисквания за маржин.
 3. Непрофесионалните Клиенти получават фиксиран ливъридж, докато Професионалните Клиенти имат диференциран маржин, така че ливъриджът за валутните двойки и някои видове CFD-та зависи от условната позиционна стойност, както е предвидено в  Изисквания за маржин.
 4. Комисионната се посочва за едностранна търговия и се таксува в пълен размер (т.е. двойно), когато позицията се отваря. Осигурени са примерни изчисления и проценти за депозити в различни валути  Комисионни.
 5. Комисионата е примерна за еднократна сделка и се налага на база "на транзакция" (всеки път, когато един актив се купува или продава). Моля, вижте пълната информация за комисионите и минималните стойности на комисионите в раздел Технически Спецификации. Примери за изчисление на комисионите, са предоставени в раздел Комисиони.

 1. Отворете сметка Регистрирайте се в Кабинет на трейдъра, качете необходимите документи, попълнете формуляра "Открийте сметка"
 2. Направете депозит Изберете удобен начин за депозит, попълнете формата "Депозирайте средства", проверете баланса по Вашата сметка
 3. Търгувайте Изтеглете на платформа MetaTrader, влезте с данните за Вашата сметка, започнете да търгувате!

Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.