Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Видове сметки

Admiral Markets предлага конкурентни търговски условия и разнообразие от услуги за всеки тип акаунт. Изберете този, който Ви подхожда най-добре и започнете да търгувате на финансовите пазари днес!


Бележки

  1. Условията за CFD-та на спот метали, кешови индекси, фючърсни индекси, акции, облигации и криптовалути, са представени във  Техническите спецификации.
  2. Leverage rate for currency pairs and certain types of CFDs depends on notional position value and is provided according to  Изисквания за маржин.
  3. Комисионните начислявани върху CFD-та на валутни двойки и метали на сметка Admiral.Prime зависят от месечния обем, което означава, че активните трейдъри плащат по-малко. Стойността на комисионната е за едната част от сделката и се начислява в пълния си размер (тоест се удвоява), когато е отворена позиция. Структурата на комисионните примерите за изчисление и нивата при различните валути на депозит са показани в Комисионни. Комисионните начислявани върху CFD-та на спот енергийни и кеш индекси на сметка Admiral.Prime не зависят от месечния обем и се таксуват на еднакви нива, които могат да бъдта намерени в Технически спецификации.
  4. Комисионата е примерна за еднократна сделка и се налага на база "на транзакция" (всеки път, когато един актив се купува или продава). Моля, вижте пълната информация за комисионите и минималните стойности на комисионите в раздел Технически Спецификации. Примери за изчисление на комисионите, са предоставени в раздел Комисиони.

  1. Отворете сметка Регистрирайте се в Кабинет на трейдъра, качете необходимите документи, попълнете формуляра "Открийте сметка"
  2. Направете депозит Изберете удобен начин за депозит, попълнете формата "Депозирайте средства", проверете баланса по Вашата сметка
  3. Търгувайте Изтеглете на платформа MetaTrader, влезте с данните за Вашата сметка, започнете да търгувате!

Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 77% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.