БЪДЕЩЕТО НА ОНЛАЙН ТЪРГОВИЯТА
Изтеглете БЕЗПЛАТНО Вашата е-книга Подгответе се за най-голямата игра - най-новите технологични трендове в онлайн търговията на финансовите пазари. Запознайте се с 17 авангардни функции, без които няма да може да търгувате успешно през 2017 г.
© Admiral Markets (UK) Ltd. Admiral Markets (UK) Ltd. е лицензиран и регулиран от Комисията за финансов надзор на Великобритания. (FCA регистрационен No. 595450). Admiral Markets (UK) Ltd. е регистриран в Англия и Уелс под шапката на компанията. Регистрационният номер е 08171762. Адресът на фирмата: 16 St. Clare Street, London EC3N 1LQ, UK.

Предупреждение на риск: Търговията с чуждестранна валута или договори за разлики на маржин основа носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има възможност, че може да претърпите загуба равна на или по-голяма от цялата Ви инвестиция.

Следователно, Вие не трябва да инвестирате или рискувате пари, които не можете да си позволите да загубите. Трябва да сте сигурни, че разбирате всички рискове.

Преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd, моля запознайте се с рисковете, свързани с търговията.