Благодарим Ви за Интереса

Една стъпка назад, две напред - на правилния път сте! Всичко, което трябва да направите сега е да се логнете във вашата Демо сметка & да направите сделка!

 1. Получете Имейл
 2. Логнете се, или Отворете Демо Сметка
 3. Направете Сделка

Нямате Демо сметка в Admiral Markets? Няма проблеми! Направете си нова Демо сметка, като щракнете върху синия бутон по-долу. Не забравяйте да използвате същия имейл адрес, като този, с който се свързахме с Вас.

ОТВОРЕТЕ ДЕМО СМЕТКА

Най-лесният начин да започнете безрискова демо търговия е да търгувате директно през вашия браузър с MetaTrader WebTrader. Не е необходимо сваляне, или инсталиране!

ОТИДЕТЕ НА WEBTRADER

Как да започнете търговия с Демо Сметка

Как да започнете с WebTrader

MetaTrader 4 уеб платформата за търговия - WebTrader, не изисква допълнителни инсталиране.

 1. Просто се впишете с Вашите съществуващи данни на сметката. Вече сме Ви предоставили демо сметка, така че не трябва да създавате сами.
  !
  Забележка! Моля, уверете се, че избирате правилния сървър от списъка с налични сървъри. Информацията за сървъра може да бъде намерена в имейла, който Ви изпратихме или в "Кабинет на Трейдъра".
 2. Изберете желаната валутна двойка или инструмент за търговия от списъка.
 3. Щракнете с десния бутон върху символа и изберете нова поръчка.
 4. Ако искате, можете също да зададете нивото на Stop Loss и Take Profit, но това не е задължително.
 5. Щракнете върху Buy или Sell.

След като сте осъществили сделка, можете да проверите как се развива като кликнете на бутон "Търговия" в долната част на терминала.

ОТИДЕТЕ НА WEBTRADER

Как да отворите реална сметка за търговия

Както подсказва името, реалната сметка за търговия дава възможност за търговия с реални средства. За да отворите реална сметка:

 1. Влезте в Кабинет на Трейдъра.
 2. Кликнете на "Отвори реална сметка" в раздела "Управление на сметка" и задайте Вашите предпочитания.
 3. Попълнете формуляра

  Тип: Admiral.Markets, Admiral.Prime и Admiral.MT5
  Валута: GBP, EUR, USD, CHF

 4. Изберете вида на вашата сметка между Admiral.Markets и Admiral.Prime. Искате ли да знаете повече за условията за търговия? Сравнете детайлно видовете сметки.
 5. 5. Качи три документа в раздела "Документи":
  • a) Копие на валиден идентификационен документ (Лична Карта - паспорт, или друга издадена от правителството идентификационна карта).
  • b) Доказателство за местоживеене (като например платена сметка за комунални услуги, издаден от правителството документ и др.), но не по-старо от 3 месеца и съдържащо пълния ви адрес.
  • c) Клиентско споразумение - автоматично генерирано посредством Кабинет на Трейдъра, веднъж, когато заявката ви, за реална сметка е завършена.
   • Моля, имайте в предвид, че за целите на Верифициране (KYC), Admiral Markets UK Ltd, може да изисква, да приложите допълнителни документи, в случай, че гореспоменатите документи не са достатъчни.

След като екипът ни за обслужване на клиенти, одобри вашата заявка, сметката ви ще бъде активирана и сте готови за търговия.

В допълнение към конкурентните ни условия за търговия, ви предлагаме също и Настройки за Защита от Волатилност, или набор от инструменти, предназначени да ви предпазват от волатилни пазарни условия. Когато активирате тези настройки, ще имате възможност, да търгувате уверено, независимо от пазарната ситуация.