Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Pro.Cashback

Бъдете част от Pro.Cashback! - герой изображение

Нашата програма за лоялност Pro.Cashback ви награждава, докато търгувате! Като професионален клиент вашата сметка ще бъде автоматично кредитирана със сума базирана на търгувания от вас обем всеки месец. Няма нужда да изисквате вашата награда или извършвате конкретни действия: просто търгувайте и се наслаждавайте на вашата награда!

Колкото повече средства имате във вашата сметка, толкова повече възможности за търговия ще имате и потенциално да печелите от най-големите и ликвидни финансови пазари в света!

Ако не сте професионален клиент, но искате да вземете участие в нашата програма за лоялност Pro.Cashback, всичко, което трябва да направите е да се запознаете с нашите непрофесионални и професионални условия, да проверите дали отговаряте на условията за професионален статус и да кандидатствате!

Правила & Условия

Увеличете Вашите средства с членството си в Admiral Markets

Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 85% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.