Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
 • Leverage up to:
  1:30 for retail clients,
  1:500 for professional clients
 • FSCS protection
 • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

Pro.Cashback

Бъдете част от Pro.Cashback! - герой изображение

Нашата програма за лоялност Pro.Cashback ви награждава, докато търгувате! Като професионален клиент вашата сметка ще бъде автоматично кредитирана със сума базирана на търгувания от вас обем всеки месец. Няма нужда да изисквате вашата награда или извършвате конкретни действия: просто търгувайте и се наслаждавайте на вашата награда!

Колкото повече средства имате във вашата сметка, толкова повече възможности за търговия ще имате и потенциално да печелите от най-големите и ликвидни финансови пазари в света!

Ако не сте професионален клиент, но искате да вземете участие в нашата програма за лоялност Pro.Cashback, всичко, което трябва да направите е да се запознаете с нашите непрофесионални и професионални условия, да проверите дали отговаряте на условията за професионален статус и да кандидатствате!

Правила & Условия

 • Pro.Cashback е част от нашето Admiral Markets Pro предложение е достъпна само за Професионални Клиенти.
 • Отстъпката е 1 USD на милион долара спекулативен обем.
 • Можете да получите награда за вашата търговия с Admiral.Markets.MT5 и Admiral.Prime реални акаунти.
 • Ние изчисляваме вашата награда според вашият месечен търговски обем въз основа на затворените позиции.
 • Няма нужда да изисквате наградата или да предприемате конкретни действия, за да я вземете - ние ще кредитираме автоматично вашите сметки всеки първи ден от месеца.
 • Ние няма да включим в изчисленията вашите позиции с продължителност по-малко от 15 минути или с печалба/загуба по-малко от два типични спреда за търгуваните инструменти, както и позициите в CFD-та върху една акция и CFD-та върху ETF-и.
 • Няма ограничения като минимални стойности на изплащане на минимален месечен обем.

Увеличете Вашите средства с членството си в Admiral Markets

Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.