76% от сметките на непрофесионалните инвеститори губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 76% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация CySEC fca

Искане за персонална оферта

Желаете да депозирате повече от 15,000 EUR? Поискайте персоналната си оферта днес!

Ако сте склонни да търгувате с нас, ние сме готови да направим Вашите търговски условия толкова конкурентни, колкото е възможно.

Попълнете кратката форма по-долу да поискате персонална оферта и Вашият личен акаунт мениджър ще влезе в контакт с Вас с предложение, специално съобразено с Вашите търговски нужди.

Моля имайте предвид, че подобни лични предложения са достъпни само за професионални клиенти. В случай, че професионален клиент бъде рекатегоризиран като непрофесионален клиент, докато използва това предложение, предложението ще бъде прекратено от времето на рекатегоризирането.