79% от сметките на непрофесионалните инвеститори губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 79% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.
Регулация CySEC fca

Благодарим ви!

Изпратихме Ви имейл с данните за Вашата сметка, от които се нуждаете, за да влезете във сметка си за търговия на MetaTrader 5.

Също можете да търгувате онлайн като кликнете на бутна отдолу!

Изтеглете MetaTrader 5

Друга възможност е да изтеглите платформата MetaTrader 5 на компютъра си или да я инсталирате на мобилното си устройство:
Търгувайте в движение с Вашия смартфон или таблет. Приложението MetaTrader 5 за iOS и Android, поддържа всички методи за изпълнение на поръчките и Ви позволява да търгувате директно от графиката.
Admiral Markets Group се състои от следните компании:
Admiral Markets Pty Ltd
Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Admiral Markets Cyprus Ltd
Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
ПРОДЪЛЖИ
Admiral Markets UK Ltd
Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).