Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
 • Leverage up to:
  1:30 for retail clients,
  1:500 for professional clients
 • FSCS protection
 • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Как да инвестираме във възхода на електромобилите?
Seminar

Безплатно Как да инвестираме във възхода на електромобилите?

Адрес
ул. „Околовръстен път“ 214, 1434 в.з. Симеоново - север, София
Sofia, Bulgaria
Дата и час
Септември 13
07:00 - 15:00 UTC
0
Дни
0
Часове
0
Минути
0
Секунди
Останали места 829

Ние проучваме дали преминаването към електрически автомобили може да създаде възможности за инвеститорите да се възползват от ръста в производството им? Регистрирайте се, за да се присъедините към нас на 13 до 16 септември в Sofia Ring Mall.

Броят на електромобилите по пътищата на света се е увеличил до около 2 милиона през 2016 година, според Международната агенция по енергетика. Търсенето на електрически автомобили се очаква да се ускори драстично през следващите няколко десетилетия. Дори ОПЕК преразгледа прогнозата си до 266 милиона електрически автомобили през 2040 година, почти шест пъти над предходната оценка от 46 милиона.

Инвеститорите искат да се възползват от потенциалните възможности, произтичащи от увеличеното производство на електрически автомобили. Те могат да инвестират директно чрез закупуване на акции на компаниите, които произвеждат електрически превозни средства, а имат и други възможности.

До края на този семинар Вие ще знаете

 • Кои са най-големите играчи на пазара на електромобили?
 • Ще расте ли пазарът на електромобили?
 • Какви са възможностите за инвестиции в нарастващия пазар на електромобили в света?
 • Как инвеститорите потенциално могат да се възползват от ръста на електрическите превозни средства?
 • Защо инвестициите в нови технологии могат да бъдат особено волатилни и как можете да се възползвате днес, а не утре?

Повече информация

Electro Mobility Expo 2018 празнува своята премиера и вие можете да сте там. Водещите производители и експерти ще обменят идеи и информация, ще представят и ще разработват съвместно устойчиви концепции за интегриране на умните технологии и възобновяемите енергийни източници в областите транспорт, мобилност, логистика, инфраструктура, промишлено производство, чист въздух, умни градове.

Admiral Markets UK клон България също ще вземе участие и ще се опита да ви предложи най-добрите възможности затова как да се възползвате от възхода на пазара на електромобили. Заповядайте на нашия щанд. Очакваме Ви от 13 до 16 септември 2018 г. в Sofia Ring Mall в столицата.

Бъдещите технологии ще станат серийно производство. Electro Mobility Expo 2018 Ви предлага идеална среда за влизане на този вълнуващ пазар. Станете част от е-волюцията!


Димитър Цонев
Димитър Цонев

Хост на семинара

Димитър Цонев има 15-годишен опит в търговията на финансовите пазари и е мениджър за България на Admiral Markets UK Ltd.


Как да инвестираме във възхода на електромобилите?

Повишете познанията си

Безпроблемна регистрация и обучение

Споделете Вашият опит

Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.