Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
2018 Инвестиционни Идеи и Търговски Възможности
Seminar

Безплатно 2018 Инвестиционни Идеи и Търговски Възможности

Адрес
Бургас, ул "Княз Александър Батенберг" 2
Bourgas, Bulgaria
Дата и час
Февруари 09
19:00 - 20:30 UTC
0
Дни
0
Часове
0
Минути
0
Секунди
Останали места 36

В семинара ще научите как да търгувате криптовалути и други инструменти на финансовите пазари.

Апетитът към риск на инвеститорите, доминираше на финансовите пазари през по-голямата част от изминалата 2017-та година – както и през предходната. Криптовалутите, поскъпнаха експоненциално, като Биткойнът повиши стойността си с близо 1000%, или над 10 пъти.

Световните борси, продължиха с ръста си, стартирал през 2016-та година, който ги отведе до нови исторически върхове. Суровините, като златото и петролът, показаха стабилен ръст, след като се търгуваха дълго време в относително тесен диапазон. Щатският долар, поевтиня за пръв път от 2011-та година насам.

Когато става въпрос за бъдещето на финансовите пазари, налице е известен консенсус, че криптовалутите ще продължат да играят основна роля през годината. Дали обаче трендът им на повишение ще се запази и през следващата година, или ще има промяна в инвеститорските нагласи, предстои да видим…

Ето защо ние от Admiral Markets ще проведем серия от семинари във водещите градове на страната, на които ще можете да се запознаете с нашите възгледи за криптовалутите, акциите, валутите и суровините, за годината. Ще научите, как CFD-търговията може да разшири Вашите търговски хоризонти и портфейл.

До края на този семинар Вие ще знаете

• Кои ще са водещите инвестиционни възможности на 2018-та година

• Какви са предимствата от търговията със CFD-та на Криптовалути, Суровини, Акции и Индекси

• Как да търгувате с използването на напреднал софтуер и неговите възможности за по-добър графичен и технически анализ

• Какви са регулационните рискове и как да ги управлявате


Повече информация

Серията от семинари, заедно с възможността за Въпроси & Отговори, по време на провеждането им, се очаква да се превърнат в едно от най-важните инвестиционни събития на 2018-та година.

Семинарът ще се проведе с участието на някои от водещите пазарни стратези на Admiral Markets, както и водещи експерти в техническия анализ и макро-анализите. Ще получите информация от водещи и опитни професионалисти, опериращи на някои от най-големите финансови пазари в света.

Моля, имайте в предвид, че участието във всички конференции, организирани от Admiral Markets е само с покани. Поканите са ограничени и не могат да бъдат прехвърляни на трети лица. Регистрирайте се днес и запазете своето място.


Димитър Цонев
Димитър Цонев

Хост на семинара

Димитър Цонев има 15-годишен опит в търговията на финансовите пазари и е мениджър за България на Admiral Markets UK Ltd.


2018 Инвестиционни Идеи и Търговски Възможности

Повишете познанията си

Безпроблемна регистрация и обучение

Споделете Вашият опит

Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.