Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca
2018 Инвестиционни Идеи и Търговски Възможности
Seminar

Безплатно 2018 Инвестиционни Идеи и Търговски Възможности

Адрес
Бургас, ул "Княз Александър Батенберг" 2
Bourgas, Bulgaria
Дата и час
Февруари 09
19:00 - 20:30 UTC
0
Дни
0
Часове
0
Минути
0
Секунди
Останали места 36

В семинара ще научите как да търгувате криптовалути и други инструменти на финансовите пазари.

Апетитът към риск на инвеститорите, доминираше на финансовите пазари през по-голямата част от изминалата 2017-та година – както и през предходната. Криптовалутите, поскъпнаха експоненциално, като Биткойнът повиши стойността си с близо 1000%, или над 10 пъти.

Световните борси, продължиха с ръста си, стартирал през 2016-та година, който ги отведе до нови исторически върхове. Суровините, като златото и петролът, показаха стабилен ръст, след като се търгуваха дълго време в относително тесен диапазон. Щатският долар, поевтиня за пръв път от 2011-та година насам.

Когато става въпрос за бъдещето на финансовите пазари, налице е известен консенсус, че криптовалутите ще продължат да играят основна роля през годината. Дали обаче трендът им на повишение ще се запази и през следващата година, или ще има промяна в инвеститорските нагласи, предстои да видим…

Ето защо ние от Admiral Markets ще проведем серия от семинари във водещите градове на страната, на които ще можете да се запознаете с нашите възгледи за криптовалутите, акциите, валутите и суровините, за годината. Ще научите, как CFD-търговията може да разшири Вашите търговски хоризонти и портфейл.

До края на този семинар Вие ще знаете

• Кои ще са водещите инвестиционни възможности на 2018-та година

• Какви са предимствата от търговията със CFD-та на Криптовалути, Суровини, Акции и Индекси

• Как да търгувате с използването на напреднал софтуер и неговите възможности за по-добър графичен и технически анализ

• Какви са регулационните рискове и как да ги управлявате


Повече информация

Серията от семинари, заедно с възможността за Въпроси & Отговори, по време на провеждането им, се очаква да се превърнат в едно от най-важните инвестиционни събития на 2018-та година.

Семинарът ще се проведе с участието на някои от водещите пазарни стратези на Admiral Markets, както и водещи експерти в техническия анализ и макро-анализите. Ще получите информация от водещи и опитни професионалисти, опериращи на някои от най-големите финансови пазари в света.

Моля, имайте в предвид, че участието във всички конференции, организирани от Admiral Markets е само с покани. Поканите са ограничени и не могат да бъдат прехвърляни на трети лица. Регистрирайте се днес и запазете своето място.


Димитър Цонев
Димитър Цонев

Хост на семинара

Димитър Цонев има 15-годишен опит в търговията на финансовите пазари и е мениджър за България на Admiral Markets UK Ltd.


2018 Инвестиционни Идеи и Търговски Възможности

Повишете познанията си

Безпроблемна регистрация и обучение

Споделете Вашият опит

Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 85% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.