Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Най-добрият Форекс Симулатор

Форекс Симулатор

Форекс симулаторът е софтуер за търговия, който симулира пазарни условия, създаващи усещане за реална търговска сесия. Общите аспекти на търговията като – отваряне, модифициране и затваряне на поръчките, остават същите.

Ключовите характеристики на Форекс Симулатора са:

Симулация на живо и при реални пазарни условия
Търговия без риск с демо сметка
Включване на всички търговски характеристики и функции
Възможността да се тества всяка стратегия

регистрирай се за безплатна демо сметка

И докато в известна степен, силните аналитични възможности, могат да ви помогнат да сте успешен в търговията, те не са достатъчни, без практика.

Според експерти от различни области, необходими са около 10 000 часа практика, преди да станете успешен в нещо. Същото, със сигурност важи и при Форекс търговията.

При всички положения, едва ли искате да губите пари, докато трупате необходимия опит. Използването на трейдинг симулатор, е добър начин да се упражнявате, с демо сметка, без да е налице опасност, от загуба на реални средства. Няма да рискувате трудно припечелените си средства.

Как да откриете най-добрия Форекс симулатор, или CFD симулатор?

Има два типа софтуер, които могат да се използват като търговски симулатори.

Първият тип търговски симулатор, просто копира широкия пазар. Вторият търговски симулатор, е далеч по-сложна търговска платформа, която предоставя много по-близко до реалността търговско изживяване.

И докато и двата типа търговски симулатори, могат да бъдат полезни, вторият предоставя много повече стойност на инвеститорите. Нека да прегледаме най-важните фактори, свързани с подбора на правилния софтуер за търговия.

Запознайте се с най-добрите стратегии за Форекс търговия

Форекс симулаторът трябва да подсигурява истинска и реална пазарна среда

фореск симулатор Admiral Markets


Да предоставя информация за цените в реално време, е един критичен критерий, при избора на търговски Форекс симулатор. Тази характеристика, ще ви дава информация за реалните цени на валутните двойки на форекс пазара. Без тази информация, вие ням да можете да оценявате сделките си ефективно.

Гъвкава сума за депозит

Когато сте готови да се упражнявате на търговски симулатор, с демо сметка, важно е да използвате сума за сметката си, която да е близо до тази, с която възнамерявате да стартирате реалната си търговия.

Като се упражнявате как да търгувате с демо сметка, вие ще:

1. имате възможност да научите повече за софтуерната платформа, с която ще търгувате
2. имате възможност да развиете и тествате своите стратегии за търговия и да си изградите план за търговия

Помнете, че каквато и стратегия за търговия да използвате, трябва винаги да залагате в нея нива за ограничаване на загубите и прибиране на печалбите и нивата на маржин.

Изберете добра търговска платформа

Когато започвате да търгувате с демо сметка, важно е да изберете да работите с Форекс симулатор, който е достатъчно сложен и предоставя по-големи възможности.

Ако просто изберете най-приветливата и проста платформа, може да ви се наложи да мигрирате по-късно, към друга платформа, поради липса на важни за вас характеристики.

изтеглете безплатно MT4 Supreme Edition


Безплатно сваляне на Admiral Markets MT4 SE

Така, че стартирането с търговска платформа като MetaTrader 4 Supreme Edition на Admiral Markets, може да ви спести много време и енергия в бъдеще. За щастие Admiral Markets, разработи специален софтуер за търговия, съвместно с Fxblue, който е част от платформата MT4 SE.

Независимо, дали искате прост софтуер за търговия, или мощна платформа с много възможности, вашият търговски симулатор ще ви помогне ръчно да тествате търговските си стратегии, на база исторически данни и анализ на резултатите.

Още един допълнителен начин, да откриете добър Форекс, или CFD симулатор е да търсете гъвкава възможност за бектест на стратегии на база историческото представяне в миналото.

Търговската платформа MT4 SE, предлага най-добрия форокс симулатор, който ви позволява да тествате всякакъв род стратегии на база исторически данни. Този търговски симулатор, може да тества различни стратегии, във всякакъв род времеви рамки.

Открийте популярни стратегии и ги тествайте сами. Никога няма как да знаете, колко ефективни ще са тези стратегии, докато не ги изпробвате лично.

Форекс Симулатор

Симулаторът на историческа база в действие

Как да настроите Дейтрейдинг Симулатора за Форекс Търговия?

След като инсталирате платформата за търговия MT4 SE, можете да започнете с натискане на бутона Ctrl+R. Изберете предпочитаната времева рамка и вижте дали имате заредена достатъчно историческа информация на нея. Както вече споменахме, препоръчително е да нагласите баланса на демо-сметката, да отговаря в най-голяма степен на сумата, с която планирате да стартирате реалната си търговия.

След като сте приключили със споменатите действия, натиснете старт бутона.

Форекс Симулатор

Дейтрейдинг симулатора, ви позволява - да поставяте пазарни и чакащи поръчки; пълзящи стопове, поръчки за ограничаване на загубите и прибиране на печалбите (само с кликане върху графиката); да запазвате сложни поръчки за търговия с валутни двойки, като темплейти, които да използвате в бъдеще; бързо да затваряте всички отворени поръчки, както и безброй други възможности.

Просто заредете избрания темплейт и след като кликнете старт бутона ще да го задействате. Този софтуер за търговия предлага също и допълнителни възможности като:

1. Няколко времеви рамки
2. Умни Линии
3. Бързи команди с комбинация от клавиши

Ръководство стъпка-по-стъпка в използването на дейтрейдинг симулатора

Ще започнем първо със симулатора на стратегии. Това е нашия най-добър симулатор за тестване на стратегии за Форекс и CFD-търговия.

Веднъж, когато сте инсталирали платформата MT4 SE, можете да я стартирате с натискането на „Ctrl+R", или с кликането на бутона, показан в примера по-долу. Трябва само да изберете предпочитаните от вас времеви периоди и да сте сигурни, че имате заредени достатъчно исторически данни. Препоръчваме Ви, правилно да настроите баланса на сметката си, в зависимост от планирания капитал, с който смятате да стартирате реалната търговия.

Когато направите това, кликнете на бутона „Start". Ще използваме темплейта „Master Candle" и ще симулираме търговията през последните шест месеца (01.01.2017-05.07.2017).

Дейтрейдинг симулатор

Източник: Admiral Markets H4 MT4 SE, USD/JPY H4, Юли 6, 17:35 часа

За да е налице максимален компромис между скоростта и качеството на данните, направете следващите настройки:

 1. Модел: Open prices или Every tick;
 2. Визуален режим: Checked (за да сте сигурни в тестваните данни);
 3. Период: Изберете период, който отговаря на търговската ви стратегия;
 4. Спред: Current.

Съвети за тестването:

 1. Слайдер Ви позволява да ускорявате, или забавяте визуализирането на тестваните данни.
 2. Ако използвате моделът „Every tick", за да тествате стратегията си, имайте в предвид, че може да отнеме доста време, за да завършите бектестинга.
 3. Every tickе най-точния метод за тестване, но и най-бавния.
 4. Бектествайте и след това бектествайте отново – докато не откриете печелившата комбинация за вашия стил на търговия.

  Дейтрейдинг Симулатор

Източник: Admiral Markets H4 MT4 SE, USD/JPY H4, Юли 6, 18:00 часа

Когато приключите с визуалния бектест, кликнете на Резултатит или Отчет, за да видите текущите резултати от избраната стратегия. В примера по-долу, можем да видим, че стратегията „Master Candle „ е произвела възвръщаемост на инвестицията в размер на 6.72%. По-добре отколкото получавате от банката си нали?

strategy tester

Източник: Admiral Markets Strategy Tester, MT4SE

След като приключите с тестването, ще можете да публикувате и принтиране резултатът.

strategy tester report

Източник: Admiral Markets Strategy Tester (Personal), MT4SE

Тествайте ръчно стратегии за търговия с използването на симулатора за дей трейдинг на Admiral Markets

Дейтрейдинг симулаторът Ви позволява да поставяте пазарни и чакащи поръчки, пълзящи стопове, известия, стопове за ограничаване на загубите и прибиране на печалбите, както и сложни поръчки, под формата на темплейти. Имате възможност за бързо затваряне на всички позиции и достъп до много други възможности, които не са стандартно достъпни за MetaTrader 4.

Едно от най-добрите неща, които можете да направите с нашия симулатор за тестване на стратегии е да използвате исторически данни, за да тествате ръчно търговската си стратегия. Ето как може да направите това:

Отворете симулатора като кликнете на иконата, или с комбинацията от клавиши „Ctrl+R". Изберете експертния съветник „Admiral – Trading Simulator.ex4", след което изберете инструмента за търговия и времевата рамка.

Ако не знаете кой точно модел за тестване да ползвате, можете да изберете „Open Prices". Ако имате опит в тестването на стратегии, можете да настроите допълнителните възможности на платформата.

След това изберете предпочитания времеви период. Трябва да сте сигурни, че е налице достатъчно историческа информация за избрания инструмент. В допълнение, активирайте визуалния режим.

За да сте сигурни, че резултатите от симулаторът са автентични, настроите първоначалния баланс по сметката в търговския експерт, в съответствие с реалната си сметка. Това може да направите лесно като кликнете на „Expert Properties" в симулатора MT4, след което кликнете на „Testing" бутона.


Trading simulator expert properties

За да подсигурите максимален компромис между скоростта и качеството на данните, приложете следните настройки:

 1. Модел: Open prices;
 2. Визуален режим: Checked (за да подсигурите бектестинга на данните);
 3. Период: Изберете период, който в най-голяма степен отговаря на вашата търговска стратетегия;
 4. Спред: Current.

Източник: Admiral Markets Trading Simulator MT4, USD/JPY, 4h Грфика, 01.01.2017-05.07.2017

Може да приложете различни темплейти, да добавяте индикатори, да търгувате нормално и да видите, дали вашата стратегия работи, или не. Основното предимство на дейтрейдинг симулатора е възможността да тествате вашите стратегии на различни времеви рамки. В примера по-долу, можете да видите бектестване, с ползването на „Custom Strategy" темплейт. Крайният резултат е печалба от +1.748 евро.

daytrading simulation

Източник: Admiral Markets трейдинг симулатор MT4, USD/JPY 4h графика 01.01.2017-05.07.2017

Дейтрейдинг симулаторът също ще Ви помогне да анализирате резултатите си от стратегията.

Източник: Admiral Markets Trading Simulator MT4, Custom Strategy

Търсете форекс и CFD симулатор от регулиран брокер

Повечето демо-сметки се получават от брокери. Преди да подходите към определен брокер обаче, който ще ви предложи подобна сметка, е добре правилно да го оцените.

Защо?

Защото, след като получите необходимото обучение и практика, най-вероятно ще продължите да ползвате техните платформи за търговия. Ако не оцените правилно брокера, с който най-вероятно ще работите в бъдеще, може да има сериозни негативни последствия.

Защо да изберем чуждестранен брокер с клон в България?

Например, брокерът на деривати MF Global, направи някои сериозни залози на капиталовите пазари, което доведе до банкрута му през октомври на 2011-та година. Това инициира загуба от близо 1 милиард долара, на клиентски средства.

Това е само едната страна на въпроса. Всъщност всеки брокер е различен и не всички брокери, ще ви предложат да търгувате активите, които искате.

Добре е преди да изберете форекс симулатор от на един брокер, да проверите какви инструменти предлага за търговия и дали те отговарят на вашите изисквания.

Не искате да се обвързвате с определена търговска платформа? Няма проблем! При ползването на демо-сметка в определен софтуер за търговия, няма никакви обвързвания, единствено можете да загубите своето време и усилия, развивайки потенциала си за търговия.

регулация

Какъв Софтуер за Търговия да изберете?

MetaTrader 4 е най-добрият избор за всеки, който иска да започне търговията си първо с демо-сметка. Той е професионален, надежден и се е доказал с времето в глобалната общност на форекс-трейдърите.

Търговската платформа предлага много възможности за напреднали като:

1. възможност за детайлен технически анализ на цената с над 50 технически индикатори
2. възможности за „бързо скалпиране" с използването на търговския терминал с един клик
3. представяне на реалните цени на валутните двойки, за по-добро усещане за търговия в реално време

Шансовете да използвате платформата MT4 на по-късен етап, когато сте придобили знания и увереност, са големи. Така, че бихте си спестили време и усилия, ако ползвате платформата, в процеса на своето обучение.

Друга примамлива характеристика на търговския софтуер за търговия MetaTrader 4 е, че тя се предоставя за ползване безплатно от брокерите. С други думи, няма какво да губите, като си направите демо-сметка.

Ключът към успешната демо търговия

След като изберете най-добрия Форекс симулатор, трябва да определите какви цели искате да достигнете, преди да преминете към реална търговия. Каквито и да са те, помнете – пазете се от свръхтърговия в демо сметката си.

Много трейдъри, срещат трудности, при преминаване от демо, към реална сметка.

На практика, изборът е ваш. Просто, създайте си собствени правила и критерии за преминаване към реална сметка. Например, при достигане на месечна доходност от 3%, или пък печалба от 100 долара, при три последователни месеци без загуба, или както по друг начин вие смятате, че би било удачно за вас.

Независимо дали използвате Форекс и CFD симулатор, или реална сметка, не се страхувайте от провал. Трейдърите често регистрират загуби, особено тези, които са в началото на своята търговски кариери.

Има много трейдъри, които се „препъват" някъде по пътя, но в крайна сметка успяват да регистрират съществени печалби в дългосрочен план.

Например, Джеси Ливърмор се превърна в истинска легенда сред трейдърите, известен с успешните си къси залози при кризата от 1929-та година. Той обаче, е търпял не само успехи в кариерата си. Ливърмор е фалирал три пъти, но също така се превръща в легенда на Уол Стрийт, натрупвайки богатство от 100 милиона долара, в спекулативни сделки.

Не всяка история на трейдър, е така драматична и вълнуваща, като тази на Ливърмор. Ако се страхувате от провала обаче, можете лесно и без риск да тренирате инвеститорските си умения с търговски форекс симулатор.

регистрирай се за безплатно онлайн обучение

Преди да се впуснете във валутната търговия професионално, важно е да натрупате знания и опит, при това за предпочитане, без да губите реални средства. Можете да практикувате всичко научено на демо сметка. Важно е да оценявате успеха, или неуспеха от всяка една сделка и да се учите от грешките си. И накрая, но не на последно място, вижте как търгуват легендарните трейдъри и почерпете от техния опит.

Успешна Търговия?

Вижте още:

Форекс стратегии за търговия

Как да сте успешен във Форекс търговията?

Най-добрият форекс софтуер за валутна търговия

Най-добрият софтуер за бектестване на стратегии

Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 77% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.