76% от сметките на непрофесионалните инвеститори губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 76% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация CySEC fca

Софтуер за Търговия

Изследвайте различни видове софтуер налични за Форекс търговия. Прочетете повече за MetaTrader 4, MetaTrader 5, най-добрият софтуер за автоматизирана Форекс търговия, най-добрата търговска платформа за мобилни устройства, най-добрия софтуер за прогнозиране и още!

MetaTrader 5: Всичко, което трябва да знаете за платформата

​Независимо дали вече сте опитен трейдър или просто начинаещ, който иска да разбере и овладее MetaTrader 5, това пълно ръководство за работа

MetaTrader 4 или MetaTrader 5? Коя платформа за търговия да изберем?

Платформите за онлайн търговия навлязоха много сериозно в последните 2 десетилетия, а MetaTrader 4 и MetaTrader 5 са сред най-популярните от тях.

Как да изберем най-добрия трейдинг симулатор през 2020?

За да бъдете успешни на финансовите пазари Ви трябва подходяща стратегия за търговия и изборът на трейдинг симулатор ще Ви помогне именно в това.

Как да изберете най-добрите платформи за търговия?

За всички трейдъри избраните от тях платформи са най-често употребяваните търговски инструменти. Как да изберем най-добрите платформи за търговия?

Време за четене: 12 минути

Какво е Autochartist и как да го използвате?

Технологията на Autochartist, дава възможност да се наблюдават хиляди финансови инструменти на Форекс пазара – 24 часа на ден, като автоматично се идентифицират възможности за търговия, веднага щом те се появят (в реално време)

Как да отворите сметка MetaTrader 4 - демо, или реална?

Трейдърите днес имат много възможности, както по отношение на избора на търговски инструменти и CFD брокери, така и по отношение на търговски платформи, измежду които могат да избират. Безспорно MetaTrader 4 - най-ползваната трейдърска платформа в света, е най-добрия избор за инвеститорите!

Управлявайте сметката си в Meta Trader, с приложение от смартфона! И един удобен форекс календар...

Управлявайте сметката си в Meta Trader, с приложение от смартфона и един изключително удобен форекс календар (икономически календар), който ще се превърне в неизменна част от най-ползваните Ви мобилни приложения.

Индикатори при Вълновия Анализ на Елиът

Според Вълновата Теория на Елиът, цените се движат във вълнови формации, които предопределят посоката на пазара. Това позволява, всяко едно движение, да се определи като импулсивно, или корективно

Най-добрият Forex Софтуер за Бектестове на Стратегии

Трейдърите с опит, които ползват софтуер за бектестването на Форекс стратегии, често биват възнаграждавани със сериозна доходност. Вижте как да се превърнете в един от тях и как правилно да подбирате подходящ софтуер

Най-добрият софтуер за Вълнови анализ на Елиът

​Търговията може да е изключително тежка работа. Дори и да сте открили стратегия, която ви дава добро конкурентно предимство, ръчното влизане и излизане от пазара, изисква сериозно време и усилия

Форекс инструменти: кой софтуер е най-добрия?

Добре известен е фактът, че се използват всякакви форекс инструменти и средства, за да се увеличи производителността и ефективността от търговията на форекк и CFD-пазарите. Попълнете търговския си арсенал с добри възможности.

Как да изберем качествен прогнозиращ софтуер за форекс търговия

Много трейдъри се интересуват силно от качествени прогнозиращи софтуери за форекс търговия. Това ръководство ще покаже едни от най-добрите подходи за избор на софтуерни системи.