Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Софтуер за Търговия

Изследвайте различни видове софтуер налични за Форекс търговия. Прочетете повече за MetaTrader 4, MetaTrader 5, най-добрият софтуер за автоматизирана Форекс търговия, най-добрата търговска платформа за мобилни устройства, най-добрия софтуер за прогнозиране и още!

Как да изберете най-добрите платформи за търговия?

За всички трейдъри избраните от тях платформи за търговия са най-често употребяваните инструменти. Как да изберем най-подходящите платформи?

Какво е Autochartist и как да го използвате?

Технологията на Autochartist, дава възможност да се наблюдават хиляди финансови инструменти на Форекс пазара – 24 часа на ден, като автоматично се идентифицират възможности за търговия, веднага щом те се появят (в реално време)

Как да отворите сметка MetaTrader 4 - демо, или реална?

Трейдърите днес имат много възможности, както по отношение на избора на търговски инструменти и CFD брокери, така и по отношение на търговски платформи, измежду които могат да избират. Безспорно MetaTrader 4 - най-ползваната трейдърска платформа в света, е най-добрия избор за инвеститорите!

MetaTrader 4 или MetaTrader 5? Коя платформа за Форекс и CFD-търговия е по-добра?

С новата платформа Supreme Edition, разширения на MT5, трейдърите имат възможност да разширят Мини Терминала, до напълно функционален панел за контрол на цялата си сметка, с просто кликане на бутон

Управлявайте сметката си в Meta Trader, с приложение от смартфона! И един удобен форекс календар...

Управлявайте сметката си в Meta Trader, с приложение от смартфона и един изключително удобен форекс календар (икономически календар), който ще се превърне в неизменна част от най-ползваните Ви мобилни приложения.

Индикатори при Вълновия Анализ на Елиът

Според Вълновата Теория на Елиът, цените се движат във вълнови формации, които предопределят посоката на пазара. Това позволява, всяко едно движение, да се определи като импулсивно, или корективно

Най-добрият Форекс Симулатор

Форекс симулаторът е софтуер за търговия, който симулира пазарни условия, създаващи усещане за реална търговска сесия. Общите аспекти на търговията остават същите. Тествайте различни симулатори, за да откриете най-подходящия за вашите търговски стратегии

Най-добрият Forex Софтуер за Бектестове на Стратегии

Трейдърите с опит, които ползват софтуер за бектестването на Форекс стратегии, често биват възнаграждавани със сериозна доходност. Вижте как да се превърнете в един от тях и как правилно да подбирате подходящ софтуер

Най-добрият софтуер за Вълнови анализ на Елиът

​Търговията може да е изключително тежка работа. Дори и да сте открили стратегия, която ви дава добро конкурентно предимство, ръчното влизане и излизане от пазара, изисква сериозно време и усилия

Форекс инструменти: кой софтуер е най-добрия?

Добре известен е фактът, че се използват всякакви форекс инструменти и средства, за да се увеличи производителността и ефективността от търговията на форекк и CFD-пазарите. Попълнете търговския си арсенал с добри възможности.

Как да изберем качествен прогнозиращ софтуер за форекс търговия

Много трейдъри се интересуват силно от качествени прогнозиращи софтуери за форекс търговия. Това ръководство ще покаже едни от най-добрите подходи за избор на софтуерни системи.

Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.