Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
 • Ливъридж до:
  1:500 за непрофесионални клиенти
 • Защита от волатилност
 • Политика за Негативен Баланс по Сметка
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
 • Ливъридж до:
  1:30 за непрофесионални клиенти,
  1:500 за професионални клиенти
 • FSCS защита
 • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
 • Ливъридж до:
  1:30 за непрофесионални клиенти,
  1:500 за професионални клиенти
 • ICF защита
 • Защита от негативен баланс
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Инструменти за търговия

Научете конкретна информация за търгуван инстуремнт, която ще Ви помогне в по-голяма степен да го разберете. Ние ще Ви обясним какъв е инструмента, как работи и как можете да го търгувате, както и много повече…

Какво е къса продажба?

Открийте всичко, което трябва да знаете за късата продажба. Научете какво е къса продажба, как работи и защо да използвате къса продажба на акции със CFD?

Фючърси или CFD-та? Кой от двата инструмента да търгуваме?

Първите фючърси се появяват през 1851 година и от тогава тези контркати се налагат като един от най-търгуваните финансови инструменти, заедно със CFD-тата

Време за четене: 14 минути

Какво е онлайн търговия на борсата?

През 2018 трейдърите могат да купуват и продават широк набор финансови инструменти с един клик на мишката чрез платформа за онлайн търговия

Световни борсови индекси - как да ги търгуваме?

През 2018 най-големите световни борсови индекси като Dow Jones, S&P500 и DAX30 могат да се търгуват онлайн като най-лесния начин затова предлагат CFD-та.

Време за четене: 8 минути

Видове финансови пазари за търговия

На международните финансови пазари се търгуват ценни книжа на национално и глобално ниво. На различните финансови пазари се търгуват различни инструменти.

Време за четене: 11 минути

EURUSD: плюсове и минуси от търговията с тази валутна двойка

Кои са плюсовете и минусите в търговията на най-търгуваната валутна двойка в света EURUSD? Как да правим технически и фундаментален анализ на EURUSD?

Време за четене: 15 минути

Кратко въведение в златото

От всички благородни метали златото е най-популярното като инвестиция и обикновено се купува като метод за диверсификация на риска, особено чрез използването на фючърсни договори и деривати. Точно както другите пазари, пазарът на злато е обект на волатилност.

Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.