76% от сметките на непрофесионалните инвеститори губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 76% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация CySEC fca

Инструменти за търговия

Научете конкретна информация за търгуван инстуремнт, която ще Ви помогне в по-голяма степен да го разберете. Ние ще Ви обясним какъв е инструмента, как работи и как можете да го търгувате, както и много повече…

Какво е паладий и как да търгувате с ценния метал [2020]?

Разберете какво е паладий, къде има от този благороден метал и как може да се възползвате от огромния бързо нарастващата цена на паладий?

S&P 500: Защо и как да инвестирате в борсовия индекс?

Американската икономика е най-голямата в света, а популярния индекс S&P 500 обединява над 500 от най-големите компании в САЩ.

Борсови индекси: Как да ги търгуваме през 2020?

Разберете какво е индекс, как международните борсови индекси отразят представянето на отделните икономики и защо да инвестирате в борсови индекси?

Време за четене: 8 минути

Пълно ръководство за търговия с валутни двойки през 2020?

Всеки начинаещ (и не само) трейдър вероятно се опита кои са най-добрите валутни двойки за търговия? Отговорът на този и други въпроси вижте в статията

Как да направим инвестиция в сребро през 2019?

За целия 20 век средното съотношение злато/сребро е 47:1. През 21 век съотношението е варирало главно между нивата 50:1 и 70:1

Петрол: Как да се възползвате от движенията в цената на петрола?

Чудите ли се как да се възползвате от постоянно променящата се цена на петрола? Вижте в нашето пълно ръководство за търговия с петрол

Финансови пазари: Какво представляват и как да ги търгуваме?

Какво са финансови пазари, кои са най-популярните финансови пазари и инструменти и как да печелите от търговия на финансовите пазари?

Време за четене: 21 минути

Бинарни опции: Какво представляват и измама ли са те?

Когато научите някои основни правила на финансовите пазари Вие ще бъдете в по-голяма безопасност що се касае до брокерите измамници.

EUR/USD: Защо да търгуваме с най-популярната валутна двойка?

Двете валути - евро и щатски долар оформят най-търгуваната валутна двойка в света EUR/USD. Разберете как да печелите от търговия с EUR/USD

Време за четене: 21 минути

Как да направим инвестиция в злато през 2020?

Днешната търговия със злато датира още от древността, но вече е много по-достъпна. Вижте в статията какви са възможностите за инвестиция в злато

Как да търгувате със суровини през 2020?

Едни от най-популярните инструменти за търговия на финансовите пазари са различните видове суровини. В тази статия можете да откриете:

Какво е къса продажба и как да печелите при спад на пазара през 2020?

Разберете всичко затова какво е къса продажба, как работи тя и кои пазари са най-подходящи за отваряне на къси позиции чрез договори за разлика?

Фючърси или CFD-та? С кои от двата инструмента да търгуваме през 2020?

Какво е фючърс и фючърсни пазари, и какви са предимствата и недостатъците на днешната търговия с фючърси и договори за разлика на финансовите пазари?

Време за четене: 14 минути

Какво е онлайн търговия на борсата през 2020?

Разберете какво е онлайн трейдинг, как да изградите успешна онлайн търговия и да изберете най-добрата платформа за онлайн търговия

Време за четене: 14 минути

Кратко въведение в златото

От всички благородни метали златото е най-популярното като инвестиция и обикновено се купува като метод за диверсификация на риска, особено чрез използването на фючърсни договори и деривати. Точно както другите пазари, пазарът на злато е обект на волатилност.