Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Инструменти за търговия

Научете конкретна информация за търгуван инстуремнт, която ще Ви помогне в по-голяма степен да го разберете. Ние ще Ви обясним какъв е инструмента, как работи и как можете да го търгувате, както и много повече…

Бинарни опции: Какво представляват и измама ли са те?

Когато научите някои основни правила на финансовите пазари Вие ще бъдете в по-голяма безопасност що се касае до брокерите измамници.

EUR/USD: Защо да търгуваме с най-популярната валутна двойка?

Двете валути - евро и щатски долар оформят най-търгуваната валутна двойка в света EUR/USD. Разберете как да печелите от търговия с EUR/USD

Време за четене: 21 минути

Как да направим инвестиция в злато през 2019?

Днешната търговия със злато датира още от древността, но вече е много по-достъпна. Вижте в статията какви са възможностите за инвестиция в злато

Как да търгувате със суровини през 2019?

Едни от най-популярните инструменти за търговия на финансовите пазари са различните видове суровини. В тази статия можете да откриете:

Какво е къса продажба през 2019?

Разберете всичко затова какво е къса продажба, как работи тя и кои пазари са най-подходящи за отваряне на къси позиции чрез договори за разлика?

Фючърси или CFD-та? С кои от двата инструмента да търгуваме през 2019?

Какво е фючърс и фючърсни пазари, и какви са предимствата и недостатъците на днешната търговия с фючърси и договори за разлика на финансовите пазари?

Време за четене: 14 минути

Какво е финансови пазари и на кои от тях да търгуваме през 2019?

Какво представляват световните финансови пазари и кои са най-популярните финансови инструменти, които можете да търгувате през 2019 година?

Време за четене: 21 минути

Какво е онлайн търговия на борсата през 2019?

Днешната онлайн търговия дава възможност на търговците да купуват и продават финансови инструменти чрез модерни платформи за онлайн търговия

Време за четене: 14 минути

Борсови индекси: Как да ги търгуваме през 2019?

Защо международните борсови индекси представляват икономиките на отделните страни и какви са предимствата да изберете да търгувате с борсови индекси?

Време за четене: 8 минути

Кратко въведение в златото

От всички благородни метали златото е най-популярното като инвестиция и обикновено се купува като метод за диверсификация на риска, особено чрез използването на фючърсни договори и деривати. Точно както другите пазари, пазарът на злато е обект на волатилност.

Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 77% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.