Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Инструменти за търговия

Научете конкретна информация за търгуван инстуремнт, която ще Ви помогне в по-голяма степен да го разберете. Ние ще Ви обясним какъв е инструмента, как работи и как можете да го търгувате, както и много повече…

Какво е къса продажба?

Открийте всичко, което трябва да знаете за късата продажба. Научете какво е къса продажба, как работи и защо да използвате къса продажба на акции със CFD?

Фючърси или CFD-та? Кой от двата инструмента да търгуваме?

Първите фючърси се появяват през 1851 година и от тогава тези контркати се налагат като един от най-търгуваните финансови инструменти, заедно със CFD-тата

Време за четене: 14 минути

Какво е онлайн търговия на борсата?

През 2018 трейдърите могат да купуват и продават широк набор финансови инструменти с един клик на мишката чрез платформа за онлайн търговия

Световни борсови индекси - как да ги търгуваме?

През 2018 най-големите световни борсови индекси като Dow Jones, S&P500 и DAX30 могат да се търгуват онлайн като най-лесния начин затова предлагат CFD-та.

Време за четене: 8 минути

Видове финансови пазари за търговия

На международните финансови пазари се търгуват ценни книжа на национално и глобално ниво. На различните финансови пазари се търгуват различни инструменти.

Време за четене: 11 минути

EURUSD: плюсове и минуси от търговията с тази валутна двойка

Кои са плюсовете и минусите в търговията на най-търгуваната валутна двойка в света EURUSD? Как да правим технически и фундаментален анализ на EURUSD?

Време за четене: 15 минути

Кратко въведение в златото

От всички благородни метали златото е най-популярното като инвестиция и обикновено се купува като метод за диверсификация на риска, особено чрез използването на фючърсни договори и деривати. Точно както другите пазари, пазарът на злато е обект на волатилност.

Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.