Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Акции

Открийте как да започне търговия и инвестиции в акции, с насоки към най-добрите акции за годината, тенденции при акциите и как да ги включим в портфолиото си, и всички важни сравнения между акции и CFD-та върху акции.

Как да се възползваме от възхода на 5G технологията през 2019?

Според изследване на IHS, до 2035 година навлизащата 5G технология ще създаде стоки и услуги на стойност над $12 трилиона. Как да се възползваме?

Реални акции срещу CFD-та върху акции през 2019

Какви са приликите и разликите между търговията с реални акции и търговията със CFD-та върху акции и коя от двете възможности е най-подходяща за Вас?

Ползи и рискове от инвестиции в петролни компании

Цените на акциите на петролни компании са високо волатилни и въпреки рисковете, които крият, те предлагат добър потенциал за възвръщаемост

Какво е IPO и как да инвестираме в първично публично предлагане?

Много компании прибягват до организиране на първично публично предлагане или IPO с цел да наберат средства да финансират потенциален бъдеще растеж.

Как да инвестираме в компании за изкуствен интелект?

Състезанието в сферата изкуствен интелект става все по-оспорвано. Как може да се възползваме от възхода на системите с изкуствен интелект?

4 начина за инвестиции в акции от сектор здравеопазване

В своя годишен доклад Transformational Health Frost & Sullivan, заявиха, че се очаква този растеж да бъде обусловен от напредъка в технологичните платформи

Как да инвестираме в акции на компании за възобновяема енергия?

Спадът в петролната индустрия и ръста на потреблението на енергия дават тласък на възобновяемите източници на енергия. Как да се възползвате от това?

Как да инвестираме в компании за виртуална и добавена реалност?

Истерията около компаниите за виртуална и добавена реалност изглежда отшумява, но те все още може да са много добра възможност за дългосрочна инвестиция

Топ 5 съвета как да инвестираме в акции на компании за слънчева енергия

Акциите на компании за слънчева енергия процъфтяват през последното десетилетие и изглежда имат потенциал да продължат растежа си и през следващото

Кои са най-добрите акции за покупка през 2019?

След огромната волатилност на финансовите пазари през 2018, нека видим в какво да инвестираме през 2019 и кои са най-добрите акции за покупка

Време за четене: 13 минути

Как да започнем инвестиране в акции?

Кратко ръководство затова как да започнете инвестиране в акции. Как да отворите инвестиционна сметка и да започнете да инвестиране?

Кои са най-добре представящите се акции в историята?

В статията ще разберете кои са най-добре представящите се акции в историята и кои са най-бързо развиващите се сектори в последните 20 години?

Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.