Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Акции

Открийте как да започне търговия и инвестиции в акции, с насоки към най-добрите акции за годината, тенденции при акциите и как да ги включим в портфолиото си, и всички важни сравнения между акции и CFD-та върху акции.

Какво е дивидент и как да инвестираме в акции с дивиденти през 2019?

Много инвеститори търсят възможност за получаване на пасивна доходност под формата на дивидент! Вижте как да инвестирате в акции с високи дивиденти

Инвестиции в недвижими имоти чрез фондовите пазари през 2019

Как да направим инвестиции в недвижими имоти през фондовите пазари и какви са техни предимства и недостатъци спрямо физическата покупка на имот?

4 начина за инвестиции в акции от сектор здравеопазване

Според СЗО за здравеопазване се харчат $6,5 трилиона на година. Този капитал със сигурност привлича инвеститорите към инвестиции в здравеопазване!

Как да инвестираме във възобновяема енергия през 2019?

Индустрията за възобновяема енергия е една от най-бързо развиващите се и е подкрепяна от множество правителства по света. Как инвестираме

Слънчева енергия: 5 съвета как да инвестираме в нея

Според проучване на Bloomberg вятърната и слънчева енергия ще представляват 50% от световното електричество през 2050. Как да се възползваме?

Как да инвестираме в компании за виртуална и добавена реалност?

Интереса около компаниите за виртуална и добавена реалност остава и те все още може да са много добра възможност за дългосрочна инвестиция

Как да се възползваме от възхода на 5G технологията през 2019?

Според изследване на IHS, до 2035 година навлизащата 5G технология ще създаде стоки и услуги на стойност над $12 трилиона. Как да се възползваме?

Реални акции срещу CFD-та върху акции през 2019

Какви са приликите и разликите между търговията с реални акции и търговията със CFD-та върху акции и коя от двете възможности е най-подходяща за Вас?

Ползи и рискове от инвестиции в петролни компании

Цените на акциите на петролни компании са високо волатилни и въпреки рисковете, които крият, те предлагат добър потенциал за възвръщаемост

Как да инвестираме в компании за изкуствен интелект?

Състезанието в сферата изкуствен интелект става все по-оспорвано. Как може да се възползваме от възхода на системите с изкуствен интелект?

Кои са най-добрите акции за покупка през 2019?

След огромната волатилност на финансовите пазари през 2018, нека видим в какво да инвестираме през 2019 и кои са най-добрите акции за покупка

Време за четене: 13 минути

Как да започнем инвестиране в акции?

Кратко ръководство затова как да започнете инвестиране в акции. Как да отворите инвестиционна сметка и да започнете да инвестиране?

Кои са най-добре представящите се акции в историята?

В статията ще разберете кои са най-добре представящите се акции в историята и кои са най-бързо развиващите се сектори в последните 20 години?

Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 77% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.