Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
 • Ливъридж до:
  1:500 за непрофесионални клиенти
 • Защита от волатилност
 • Политика за Негативен Баланс по Сметка
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
 • Ливъридж до:
  1:30 за непрофесионални клиенти,
  1:500 за професионални клиенти
 • FSCS защита
 • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
 • Ливъридж до:
  1:30 за непрофесионални клиенти,
  1:500 за професионални клиенти
 • ICF защита
 • Защита от негативен баланс
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Акции

Открийте как да започне търговия и инвестиции в акции, с насоки към най-добрите акции за годината, тенденции при акциите и как да ги включим в портфолиото си, и всички важни сравнения между акции и CFD-та върху акции.

Как да инвестираме в компании за изкуствен интелект?

Състезанието в сферата изкуствен интелект става все по-оспорвано. Как може да се възползваме от възхода на системите с изкуствен интелект?

4 начина за инвестиции в акции от сектор здравеопазване

В своя годишен доклад Transformational Health Frost & Sullivan, заявиха, че се очаква този растеж да бъде обусловен от напредъка в технологичните платформи

Как да инвестираме в акции на компании за възобновяема енергия?

Спадът в петролната индустрия и ръста на потреблението на енергия дават тласък на възобновяемите източници на енергия. Как да се възползвате от това?

Как да инвестираме в компании за виртуална и добавена реалност?

Истерията около компаниите за виртуална и добавена реалност изглежда отшумява, но те все още може да са много добра възможност за дългосрочна инвестиция

Топ 5 съвета как да инвестираме в акции на компании за слънчева енергия

Акциите на компании за слънчева енергия процъфтяват през последното десетилетие и изглежда имат потенциал да продължат растежа си и през следващото

Най-добрите акции за покупка през 2019

​2018 година бе като увеселително влакче за инвеститорите. Тарифите на Доналд Тръмп, междинните избори в САЩ, Брекзит, нарастващите лихвени нива и Китай заеха централно място.

Как да започнем инвестиране в акции?

Кратко ръководство затова как да започнете инвестиране в акции. Как да отворите инвестиционна сметка и да започнете да инвестиране?

Най-добре представящите се акции в историята

В статията ще разберете кои са най-добре представящите се акции в историята и кои са най-бързо развиващите се сектори в последните 20 години?

Реални акции срещу CFD-та върху акции

Какви са приликите и разликите между търговията с реални акции и търговията със CFD-та върху акции и коя от двете е най-подходяща за Вас?

Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.