76% от сметките на непрофесионалните инвеститори губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 76% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация CySEC fca

Фундаментален анализ

В тази част на секцията за Обучение на Admiral Markets ще намерите най-важната информация за фундаментален анализ на Forex и CFD пазара. Ключови индикатори за фундаментален анализ и методи за анализиране, представени в проста форма. Образовайте се сами с Admiral Markets.

Количествени улеснения: Всичко, което трябва да знаете за тях

Едни от най-важните мерки предприети от централните банки в последните години бяха количествени улеснения. Разберете всичко тези мерки в статията

Как да защитим парите си от промени в курс евро лев?

Разберете какво е валутен борд, какво представлява ERM2 и как може да предпазите своите пари при промяна на фиксирания курс евро лев?

Какво е инфлация и как да се защитите от нея [2020]?

Разберете какво е инфлация, как се изчислява инфлация, кои са различните видове, какви са причините и как да се защитите от инфлация?

Как да се подготвим за следващата икономическа рецесия?

В тази статия ще обсъдим какво е рецесия, наистина ли наближава следващата рецесия и как да се подготвим за икономическа рецесия?

Защо ниските лихви по депозити водят до загуба на пари?

Все още много хора смятат банката за добро място за своите спестявания, но има ли по-добри възможности за инвестиции на личните спестявания през 2019?

​Най-важните данни за седмицата 30 април - 6 май 2018 г.

Седмицата ще е наситена на важни макроикономичесик новини, включително и на заседание на Фед относно лихвите. Инвеститорите ще следят още данните за заетостта и безработицата

Какво е влиянието на лихвите върху фондовите и валутните пазари?

Интересувате се от фундаментален анализ? То със сигурност трябва да знаете как влияят краткосрочните лихви на валутните и CFD-пазарите. Научете повече какво е кери-трейд валутна стратегия и кои са най-волатилните валутни двойки