Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Фундаментален анализ

В тази част на секцията за Обучение на Admiral Markets ще намерите най-важната информация за фундаментален анализ на Forex и CFD пазара. Ключови индикатори за фундаментален анализ и методи за анализиране, представени в проста форма. Образовайте се сами с Admiral Markets.

Как да се подготвим за следващата икономическа рецесия?

В тази статия ще обсъдим какво е рецесия, наистина ли наближава следващата рецесия и как да се подготвим за икономическа рецесия?

Защо ниските лихви по депозити водят до загуба на пари?

Все още много хора смятат банката за добро място за своите спестявания, но има ли по-добри възможности за инвестиции на личните спестявания през 2019?

​Най-важните данни за седмицата 30 април - 6 май 2018 г.

Седмицата ще е наситена на важни макроикономичесик новини, включително и на заседание на Фед относно лихвите. Инвеститорите ще следят още данните за заетостта и безработицата

Какво е влиянието на лихвите върху фондовите и валутните пазари?

Интересувате се от фундаментален анализ? То със сигурност трябва да знаете как влияят краткосрочните лихви на валутните и CFD-пазарите. Научете повече какво е кери-трейд валутна стратегия и кои са най-волатилните валутни двойки

Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 77% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.