Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Форекс Индикатори

В тази част на образователната секция на Admiral Markets ще намерите информация за различните Форекс индикатори. Какви са най-добрите индикатори за Форекс търговия, в кои комбинации работят най-добре и за какви времеви рамки са създадени те? Такава и още много повече информация за техническата търговия в този раздел.

Стандартно отклонение - индикатор за волатилност

Какво представлява стандартно отклонение (индикатор за волатилност) и как да го използваме в търговията си на финансовите пазари.

Време за четене: 9 минути

Какво са Pivot Points и как да търгуваме с тях?

Търговията с Pivot Points в MetaTrader 4 се базира на стандартна техническа информация за ценовите нива като връх, дъно и цена на затваряне и я използва за проектиране на възможни нива на подкрепа и съпротива.

Какво са фрактали и как да открием фрактални модели?

В тази статия ще обясним какво са фрактали, как да разпознаем фрактални модели на графиките на финансовите пазари и как да използваме индикатор фрактали с платформата MetaTrader 4.Освен това ще опишем и правила за Форекс търговия с фрактали

Какво е MACD индикатор?

Какво представлява MACD? Как да търгуваме с този технически индикатор, да разпознаваме неговите сигнали като конвергенция и дивергенция и с кои други индикатори може да го комбинираме. за да изградим успешна стратегия за търговия на Forex пазара?

RSI – един от най-ползваните технически индикатори

Технически, или фундаментален анализ - един от вечните спорове сред трейдърите на финансовите пазари. А защо не и двете? Научете всичко за RSI - един от най-ползваните форекс индикатори.

Най-добрите индикатори за MetaTrader4 (MT4)

Вижте списъка с най-добрите индикатори, които можете да откриете в платформата за форекс и CFD търговия MetaTrader 4, с които всеки трейдър трябва да е запознат. Fibonacci нива на корекция, bollinger канали, MACD и много други индикатори обяснени на достъпен език.

Кой е най-печелившият форекс индикатор?

Технологичната революция и интернета, инициираха истинско разтърсване на сектора. Появиха се търговски платформи, които предоставят на трейдърите възможности, които те не са подозирали, че биха могли да имат, само преди десет години

Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.