76% от сметките на непрофесионалните инвеститори губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 76% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация CySEC fca

Форекс Индикатори

Разберете защо се нуждаете от индикатори във Вашата Форекс търговия и кои индикатори са достъпни! Научете за Експоненциална Пълзяща Средна, Проста Пълзяща Средна, Търговия с Пивот Точки, Индикатор Стандартно Отклонение, Индикатор Канал на Келтнер, Индикатор ADX и още много!

Пълзящи средни: Какво представляват и как да ги използвате в търговията?

Пълзящите средни е един от най-популярните технически индикатори за търговия на финансовите пазари. Научете какво представлява и как да го използвате

Стандартно отклонение - индикатор за волатилност

Индикаторът стандартно отклонение е измерител за волатилност и много трейдъри го използват в търговията си на финансовите пазари. Научете повече в статията

Време за четене: 9 минути

Какво са Pivot Points и как да търгуваме с тях?

Търговията с Pivot Points в MetaTrader 4 се базира на стандартна техническа информация за ценовите нива като връх, дъно и цена на затваряне и я използва за проектиране на възможни нива на подкрепа и съпротива.

Какво са фрактали и как да открием фрактални модели?

В тази статия ще обясним какво са фрактали, как да разпознаем фрактални модели на графиките на финансовите пазари и как да използваме индикатор фрактали с платформата MetaTrader 4.Освен това ще опишем и правила за Форекс търговия с фрактали

Какво е MACD индикатор?

Какво представлява MACD? Как да търгуваме с този технически индикатор, да разпознаваме неговите сигнали като конвергенция и дивергенция и с кои други индикатори може да го комбинираме. за да изградим успешна стратегия за търговия на Forex пазара?

RSI – един от най-ползваните технически индикатори

Технически, или фундаментален анализ - един от вечните спорове сред трейдърите на финансовите пазари. А защо не и двете? Научете всичко за RSI - един от най-ползваните форекс индикатори.

Най-добрите индикатори за MetaTrader4 (MT4)

Вижте списъка с най-добрите индикатори, които можете да откриете в платформата за форекс и CFD търговия MetaTrader 4, с които всеки трейдър трябва да е запознат. Fibonacci нива на корекция, bollinger канали, MACD и много други индикатори обяснени на достъпен език.

Кой е най-печелившият форекс индикатор?

Технологичната революция и интернета, инициираха истинско разтърсване на сектора. Появиха се търговски платформи, които предоставят на трейдърите възможности, които те не са подозирали, че биха могли да имат, само преди десет години