Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

Форекс анализи

В тази част от обучителните секции на Admiral Markets ще намерите информация за видовете Форекс анализи. Набор от ясни и прости обяснения на двете основни теории за техническия и фундаменталния подход във Форекс анализите, допълнени с методологията на прилагане на резултатите от анализа.

Технически анализ - Въведение и основи

Какво е технически анализ на финансовите пазари и в частност Форекс? Какви са основните методи и принципи на техническия анализ? Кои са най-добрите технически индикатори за търговия на финансовите пазари?

Какво е валутна корелация и как да я използваме във Форекс търговията?

Какво представлява корелацията между валутни двойки, какво е нейното приложение във Форекс търговията, как се изчислява тя и какви са предимствата да използваме корелационна матрица в търговската ни стратегия

Кои са най-волатилните валутни двойки за търговия на форекс пазара?

Когато говорим за волатилност, имаме предвид какво е ценовото изменение в курса на една валутна двойка за определен период от време. На кратко, колкото по-волатилна е една валутна двойка, толкова по-голямо изменение в нивата на котировките й могат да се очакват за дадения период от време

Топ 3 на най-успешните трейдъри в света

Има много велики форекс трейдъри. Ние ще подчертае само най-добрите. Научете повече за тримата най-добри форекс търговци в света! Разбира се, няма как Джордж Сорос да не е един от тях.

Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.