Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Криптовалути

Тази образователна секция на Admiral Markets ще Ви предостави задълбочен поглед върху криптовалутите! От дефиниции до най-добри стратегии, индикатори и търговски платформи с които да сте успешни в търговията с тези волатилни инструменти. Научете всичко, което трябва да знаете за CFD-търговията с криптовалути, с Admiral Markets.

Цена на Биткойн под 3000 долара през 2018?

Ще видим ли цена на Биткойн под 3000 долара (през 2018 година) и как да спечелим от понижаващата се цена на Биткойн и останалите криптовалути като търгуваме CFD?

​Какво е Даш?

Вижте всичко, което трябва да знаете за Даш, една от най-горещите криптовалути, превъзхождаща Биткойн в представяне, поверителност и мениджмънт. Какво е Даш? Как се създават Даш койнс? Каква е ценовата история на Даш? Разберете сега!

Какво е Монеро?

Монеро (XMR) е криптовалута, която бе стартирана през 2014 година и чиито предимства са свързани с това да предоставя сигурност. В тази статия ще научите ключовите идеи, характеристики, предимства и предизвикателства пред Монеро в конкурентния свят на криптовалутите.

​Какво е Зеткеш?

Зеткешът запазва анонимността на изпащача, получателя и размера на сумата на транзакцията, благодарение на използването на сложна систем на криптиране...

Най-обвързаните с биткойна и криптовалутите активи

Искате да имате индиректна експозиция към биткойна и останалите криптовалутите, но се страхувате от прекомерната им волатилност? Погледнете към тези активи!

Най-добрите технически индикатори за CFD търговия с биткойн и други криптовалути

Популярните технически индикатори, при търговията на финансовите пазари, са напълно приложими и при търговията с биткойн и другите криптовалути. Вижте индикатора Camarilla и кое го прави един от най-добрите индикатори прилагани при търговията с криптовалути

Търговия със CFD-та върху Криптовалути Vs. Традиционно Инвестиране

Открийте как търговията със CFD-та върху биткойна е по-различна от традиционното инвестиране. Научете предимствата и недостатъците на традиционното инвестиране в дигитални валути, като Биткойн, Етериу и Рипъл. Вижте как трейдънгът с криптовалути може да е по-удачен. Вижте как да търгувате CFD-та на криптовалути с Admir

​BTC/USD vs. ETH/USD: Кой инструмент е по-добър за търговия?

Растящият брой на криптовалутите, може на практика да обърква трейдърите. Ето защо, в този материал ще сравним търговията със CFD-та върху две от най-големите криптовалути – Биткойн/US Dollar и Етериум/US Dollar. Ще зададем ключовия въпрос – кой от двата инструмента е по-добър за търговия?

​Как да търгувате CFD-та на Биткойн Кеш?

Биткойн Кеш, или CFD-та на инструмента BCH/USD бяха формирани, чрез „трудната вилица" при Биткойн, осъществена на 1 Август 2017 година

Как да търгувате CFD-та на Рипъл?

Този материал, ще е посветен на инструмента Рипъл vs Щатски долар - XRP/USD.

Как да търгувате със CFD-та върху Биткойн

Замисляли ли сте се да си купите Биткойн? Сега имате уникална възможност, да научите всичко което трябва да знаете за търговията с Биткойн?

​Как да търгувате CFD-та на Етера

Възползвайте се от популярността на Етера и добрите перспективи това да е технология на бъдещето!

Как да търгувате със CFD-та върху Лайткойн?

Лайткойнът е "среброто" при криптовалутите. Търговията с лайткойн е силно волатилна. Вижте как да търгувате лайткона през MT4.

Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.