76% от сметките на непрофесионалните инвеститори губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 76% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация CySEC fca

Криптовалути

Прочетете статии за вълнуващия, все още несигурен и постоянно променящ се свят на криптовалутите. Научете повече за всички най-популярни криптовалути, включително, Биткойн, Монеро, Даш и Рипъл, за да назовем само няколко. Научете как да търгувате CFD-та върху криптовалути, кои са най-добрите индикатори за крипто CFD-та и още!

Рипъл: Всичко, което трябва да знаете за криптовалутата

Задавате си въпроси като какво е Рипъл, как да купя Рипъл или какви са разликите между Рипъл и Биткойн? То тогава тази статия е точно за Вас!

Ще видим ли цена на Биткойн под 3000 долара през 2019?

След срива през 2018, накъде ще поеме волатилната цена на Биткойн през 2019 година и може ли най-голямата криптовалута да се срине под $3000?

Пълно ръководство за търговия с криптовалути през 2020?

Разберете кои са най-популярните криптовалути и как да се възползвате от движенията на цените им и коя е най-добрата платформа за търговия с криптовалути

​Какво е Даш?

Вижте всичко, което трябва да знаете за Даш, една от най-горещите криптовалути, превъзхождаща Биткойн в представяне, поверителност и мениджмънт. Какво е Даш? Как се създават Даш койнс? Каква е ценовата история на Даш? Разберете сега!

Какво е Монеро?

Монеро (XMR) е криптовалута, която бе стартирана през 2014 година и чиито предимства са свързани с това да предоставя сигурност. В тази статия ще научите ключовите идеи, характеристики, предимства и предизвикателства пред Монеро в конкурентния свят на криптовалутите.

​Какво е Зеткеш?

Зеткешът запазва анонимността на изпащача, получателя и размера на сумата на транзакцията, благодарение на използването на сложна систем на криптиране...

Най-обвързаните с биткойна и криптовалутите активи

Искате да имате индиректна експозиция към биткойна и останалите криптовалутите, но се страхувате от прекомерната им волатилност? Погледнете към тези активи!

Най-добрите технически индикатори за CFD търговия с биткойн и други криптовалути

Популярните технически индикатори, при търговията на финансовите пазари, са напълно приложими и при търговията с биткойн и другите криптовалути. Вижте индикатора Camarilla и кое го прави един от най-добрите индикатори прилагани при търговията с криптовалути

Търговия със CFD-та върху Криптовалути Vs. Традиционно Инвестиране

Открийте как търговията със CFD-та върху биткойна е по-различна от традиционното инвестиране. Научете предимствата и недостатъците на традиционното инвестиране в дигитални валути, като Биткойн, Етериу и Рипъл. Вижте как трейдънгът с криптовалути може да е по-удачен. Вижте как да търгувате CFD-та на криптовалути с Admir

​BTC/USD vs. ETH/USD: Кой инструмент е по-добър за търговия?

Растящият брой на криптовалутите, може на практика да обърква трейдърите. Ето защо, в този материал ще сравним търговията със CFD-та върху две от най-големите криптовалути – Биткойн/US Dollar и Етериум/US Dollar. Ще зададем ключовия въпрос – кой от двата инструмента е по-добър за търговия?

​Как да търгувате CFD-та на Биткойн Кеш?

Биткойн Кеш, или CFD-та на инструмента BCH/USD бяха формирани, чрез „трудната вилица" при Биткойн, осъществена на 1 Август 2017 година

Как да търгувате CFD-та на Рипъл?

Този материал, ще е посветен на инструмента Рипъл vs Щатски долар - XRP/USD.

Как да търгувате със CFD-та върху Биткойн

Замисляли ли сте се да си купите Биткойн? Сега имате уникална възможност, да научите всичко което трябва да знаете за търговията с Биткойн?

​Как да търгувате CFD-та на Етера

Възползвайте се от популярността на Етера и добрите перспективи това да е технология на бъдещето!

Как да търгувате със CFD-та върху Лайткойн?

Лайткойнът е "среброто" при криптовалутите. Търговията с лайткойн е силно волатилна. Вижте как да търгувате лайткона през MT4.