Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

Криптовалути

Тази образователна секция на Admiral Markets ще Ви предостави задълбочен поглед върху криптовалутите! От дефиниции до най-добри стратегии, индикатори и търговски платформи с които да сте успешни в търговията с тези волатилни инструменти. Научете всичко, което трябва да знаете за CFD-търговията с криптовалути, с Admiral Markets.

Цена на Биткойн под 3000 долара през 2018?

Ще видим ли цена на Биткойн под 3000 долара (през 2018 година) и как да спечелим от понижаващата се цена на Биткойн и останалите криптовалути като търгуваме CFD?

​Какво е Даш?

Вижте всичко, което трябва да знаете за Даш, една от най-горещите криптовалути, превъзхождаща Биткойн в представяне, поверителност и мениджмънт. Какво е Даш? Как се създават Даш койнс? Каква е ценовата история на Даш? Разберете сега!

Какво е Монеро?

Монеро (XMR) е криптовалута, която бе стартирана през 2014 година и чиито предимства са свързани с това да предоставя сигурност. В тази статия ще научите ключовите идеи, характеристики, предимства и предизвикателства пред Монеро в конкурентния свят на криптовалутите.

​Какво е Зеткеш?

Зеткешът запазва анонимността на изпащача, получателя и размера на сумата на транзакцията, благодарение на използването на сложна систем на криптиране...

Най-обвързаните с биткойна и криптовалутите активи

Искате да имате индиректна експозиция към биткойна и останалите криптовалутите, но се страхувате от прекомерната им волатилност? Погледнете към тези активи!

Най-добрите технически индикатори за CFD търговия с биткойн и други криптовалути

Популярните технически индикатори, при търговията на финансовите пазари, са напълно приложими и при търговията с биткойн и другите криптовалути. Вижте индикатора Camarilla и кое го прави един от най-добрите индикатори прилагани при търговията с криптовалути

Търговия със CFD-та върху Криптовалути Vs. Традиционно Инвестиране

Открийте как търговията със CFD-та върху биткойна е по-различна от традиционното инвестиране. Научете предимствата и недостатъците на традиционното инвестиране в дигитални валути, като Биткойн, Етериу и Рипъл. Вижте как трейдънгът с криптовалути може да е по-удачен. Вижте как да търгувате CFD-та на криптовалути с Admir

​BTC/USD vs. ETH/USD: Кой инструмент е по-добър за търговия?

Растящият брой на криптовалутите, може на практика да обърква трейдърите. Ето защо, в този материал ще сравним търговията със CFD-та върху две от най-големите криптовалути – Биткойн/US Dollar и Етериум/US Dollar. Ще зададем ключовия въпрос – кой от двата инструмента е по-добър за търговия?

​Как да търгувате CFD-та на Биткойн Кеш?

Биткойн Кеш, или CFD-та на инструмента BCH/USD бяха формирани, чрез „трудната вилица" при Биткойн, осъществена на 1 Август 2017 година

Как да търгувате CFD-та на Рипъл?

Този материал, ще е посветен на инструмента Рипъл vs Щатски долар - XRP/USD.

Как да търгувате със CFD-та върху Биткойн

Замисляли ли сте се да си купите Биткойн? Сега имате уникална възможност, да научите всичко което трябва да знаете за търговията с Биткойн?

​Как да търгувате CFD-та на Етера

Възползвайте се от популярността на Етера и добрите перспективи това да е технология на бъдещето!

Как да търгувате със CFD-та върху Лайткойн?

Лайткойнът е "среброто" при криптовалутите. Търговията с лайткойн е силно волатилна. Вижте как да търгувате лайткона през MT4.

Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.