Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Криптовалути

Прочетете статии за вълнуващия, все още несигурен и постоянно променящ се свят на криптовалутите. Научете повече за всички най-популярни криптовалути, включително, Биткойн, Монеро, Даш и Рипъл, за да назовем само няколко. Научете как да търгувате CFD-та върху криптовалути, кои са най-добрите индикатори за крипто CFD-та и още!

Ще видим ли цена на Биткойн под 3000 долара през 2019?

След срива през 2018, накъде ще поеме волатилната цена на Биткойн през 2019 година и може ли най-голямата криптовалута да се срине под $3000?

Пълно ръководство за търговия с криптовалути през 2019?

За да проследим създаването на сегашните криптовалути трябва да се върнем до 2009 година, когато се появи Биткойн. Първоначално най-популярната от днешните криптовалути бе предложена като електронна система за разплащания, базирана на криптография.

​Какво е Даш?

Вижте всичко, което трябва да знаете за Даш, една от най-горещите криптовалути, превъзхождаща Биткойн в представяне, поверителност и мениджмънт. Какво е Даш? Как се създават Даш койнс? Каква е ценовата история на Даш? Разберете сега!

Какво е Монеро?

Монеро (XMR) е криптовалута, която бе стартирана през 2014 година и чиито предимства са свързани с това да предоставя сигурност. В тази статия ще научите ключовите идеи, характеристики, предимства и предизвикателства пред Монеро в конкурентния свят на криптовалутите.

​Какво е Зеткеш?

Зеткешът запазва анонимността на изпащача, получателя и размера на сумата на транзакцията, благодарение на използването на сложна систем на криптиране...

Най-обвързаните с биткойна и криптовалутите активи

Искате да имате индиректна експозиция към биткойна и останалите криптовалутите, но се страхувате от прекомерната им волатилност? Погледнете към тези активи!

Най-добрите технически индикатори за CFD търговия с биткойн и други криптовалути

Популярните технически индикатори, при търговията на финансовите пазари, са напълно приложими и при търговията с биткойн и другите криптовалути. Вижте индикатора Camarilla и кое го прави един от най-добрите индикатори прилагани при търговията с криптовалути

Търговия със CFD-та върху Криптовалути Vs. Традиционно Инвестиране

Открийте как търговията със CFD-та върху биткойна е по-различна от традиционното инвестиране. Научете предимствата и недостатъците на традиционното инвестиране в дигитални валути, като Биткойн, Етериу и Рипъл. Вижте как трейдънгът с криптовалути може да е по-удачен. Вижте как да търгувате CFD-та на криптовалути с Admir

​BTC/USD vs. ETH/USD: Кой инструмент е по-добър за търговия?

Растящият брой на криптовалутите, може на практика да обърква трейдърите. Ето защо, в този материал ще сравним търговията със CFD-та върху две от най-големите криптовалути – Биткойн/US Dollar и Етериум/US Dollar. Ще зададем ключовия въпрос – кой от двата инструмента е по-добър за търговия?

​Как да търгувате CFD-та на Биткойн Кеш?

Биткойн Кеш, или CFD-та на инструмента BCH/USD бяха формирани, чрез „трудната вилица" при Биткойн, осъществена на 1 Август 2017 година

Как да търгувате CFD-та на Рипъл?

Този материал, ще е посветен на инструмента Рипъл vs Щатски долар - XRP/USD.

Как да търгувате със CFD-та върху Биткойн

Замисляли ли сте се да си купите Биткойн? Сега имате уникална възможност, да научите всичко което трябва да знаете за търговията с Биткойн?

​Как да търгувате CFD-та на Етера

Възползвайте се от популярността на Етера и добрите перспективи това да е технология на бъдещето!

Как да търгувате със CFD-та върху Лайткойн?

Лайткойнът е "среброто" при криптовалутите. Търговията с лайткойн е силно волатилна. Вижте как да търгувате лайткона през MT4.

Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.