Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Автоматизирана търговия

Научете защо трябва да обмислите използването на автоматизирана Форекс търговия. Разберете защо някои Форекс роботи имат негативна репутация и дали те си заслужават да бъдат използвани от трейдърите. Научете повече за най-добрите MT4 експертни съветници, най-добрите доставчици на сигнали за Форекс търговия и много повече!

​Какво са Форекс роботите и работят ли наистина?

FX роботите, са автоматизирани стратегии за търговия, които се създават с цел да облекчат трейдърите, като в същото време им изкарват печалби, при минимизиране на рисковете

Най-добрите провайдъри на форекс сигнали

ато форекс трейдър, най-вероятно често търсите и получавате форекс сигнали, с цел да сте дългосрочно успешен в търговията. Така, че като основна задача пред всеки начинаещ форекс трейдър, може да се определи да намери надежден източник на форекс сигнали

Най-добрият автоматизиран софтуер за валутна и CFD търговия

Много трейдъри обаче, искат да избегнат „психологическите капани" в търговията. И в тази насока, много от тях търсят „Светия Граал" в инвестирането – как да създадат автоматизирана търговска стратегия, която избягва „човешкия фактор" и емоциите

Как да изберем автоматична търговска стратегия?

Автоматичните форекс стратегии стават все по-популярни. Научете повече за ключовите аспекти на успешната автоматична стратегия.

Автоматични трейдинг форекс сигнали

Един от най-добрите начини да се търгува без усилие е чрез използване на автоматизирани Форекс сигнали за търговия. Разберете сега може ли такива системи да са печеливши.

Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.