Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Автоматизирана търговия

Научете защо трябва да обмислите използването на автоматизирана Форекс търговия. Разберете защо някои Форекс роботи имат негативна репутация и дали те си заслужават да бъдат използвани от трейдърите. Научете повече за най-добрите MT4 експертни съветници, най-добрите доставчици на сигнали за Форекс търговия и много повече!

​Какво са Форекс роботите и работят ли наистина?

FX роботите, са автоматизирани стратегии за търговия, които се създават с цел да облекчат трейдърите, като в същото време им изкарват печалби, при минимизиране на рисковете

Най-добрите провайдъри на форекс сигнали

ато форекс трейдър, най-вероятно често търсите и получавате форекс сигнали, с цел да сте дългосрочно успешен в търговията. Така, че като основна задача пред всеки начинаещ форекс трейдър, може да се определи да намери надежден източник на форекс сигнали

Най-добрият автоматизиран софтуер за валутна и CFD търговия

Много трейдъри обаче, искат да избегнат „психологическите капани" в търговията. И в тази насока, много от тях търсят „Светия Граал" в инвестирането – как да създадат автоматизирана търговска стратегия, която избягва „човешкия фактор" и емоциите

Как да изберем автоматична търговска стратегия?

Автоматичните форекс стратегии стават все по-популярни. Научете повече за ключовите аспекти на успешната автоматична стратегия.

Автоматични трейдинг форекс сигнали

Един от най-добрите начини да се търгува без усилие е чрез използване на автоматизирани Форекс сигнали за търговия. Разберете сега може ли такива системи да са печеливши.

Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 77% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.