Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

​Защо да търгувате с криптовалути?

Октомври 19, 2017 09:51

Криптовалутите са най-горещата тема сред инвеститорите в момента. Ако се чудите дали и защо да търгувате с виртуалните валути, сега ще ви дадем няколко причини за това:

1. Най-горещите финансов инструменти в момента

От началото на годината, най-голямата по капитализация криптовалута – биткойнът, поскъпна със 140%. Криптовалутата достигна исторически връх при ниво от 3 000 долара на 12-ти юни. В момента, тя се търгува едва на 10% процента от върха си.

Научете повече за това какво е „трудна вилица"

По-малките криптовалути, като етер, рипъл и лайткойн, отбелязаха далеч по-големи ръстове от биткойна. Етерът например, който е втората най-голяма по пазарна капитализация криптовалута, поскъпна над 20 пъти от началото на годината.

Виртуалните валути, стартираха годината с пазарна капитализация от едва 17.7 милиарда долара, за да достигне тя, до нива от над 100 милиарда долара към момента. Или повишение от близо шест пъти.

2. Криптовалутите са изключително волатилни

Повечето трейдъри търсят волатилност. В свят на рекордно ниска волатилност на фондовите пазари, въпреки рекордните стойности на индексите, малко са инструментите, които предлагат на инвеститорите по-голяма волатилност от криптовалутите.

Движението при криптовалутите, в границите на 10, или дори 20% в рамките на ден, не са нетипични.

изтеглете MT4 Supreme Edition

Волатилността може да е предимство, но и недостатък, особено за по-консервативно настроените инвеститори. Затова, защитете сметката си от прекомерна волатилност, с възможностите за Защита от Волатилност, на платформата на Admiral Markets - Meta Trader 4 Supreme Edition

3. Криптовалутите могат да се търгуват и през уикенда

Този род инструменти, са особено удобни за трейдърите, които се оплакват, че няма с какво да търгуват, когато са свободни през уикенда. В допълнение, факта, че криптовалутите не затварят, намалява риска от слипидж при отварянето, типичен за всички останали финансови инструменти. Това ви дава по-голяма сигурност, че стопът ви за ограничаване на загубите, или прибиране на печалбите, няма да бъде прескочен.

отворете реална сметка в Admiral Markets

Започнете да търгувате с криптовалути с реална сметка в Admiral Markets.

Предупреждение за риск: Миналите резултати не са непременно показателни за бъдещите резултати. Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да претърпите загуба равна на или по-голяма от цялата Ви инвестиция. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате пари, които не може да си позволите да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате всички рискове. Преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd, моля запознайте се с рисковете, свързани с търговията.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.