Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

​Вълновият модел на Волф, идеално формиран при индекса S&P 500

Юни 05, 2017 10:32

Източник: графика Аdmiral Markets MT4 SE, 02 Юни 2017

Съвсем скоро писахме за вълновия модел на Волф. Интересно е, да отбележим, че петте вълни на модела, вече могат да бъдат открити при графиката на индекса S&P 500 в момента.

Или, имаме отправна точка за търсене на корекция на показателя – за каквато може да се приеме връщане под линията свързваща точките 1 и 3.

Подобно връщане, би било четвъртия допир до линията, което е едно от изискванията на модела за старт на корекцията и заемане на насрещна позиция.

Както виждаме от графиката, нивото за което говорим, е около 2 410 пункта. Тоест спад на индекса под него, може да се приеме като подходящ според модела, момент за скъсяване на S&P 500.

Целта на спада, съгласно модела, е първоначално точка 4 – или 2 340 пункта. Нивото е отдалечено на около 3% от потенциалния момент на скъсяване.

Като ниво за поставяне на стопа, може да се използва постигнатият исторически връх на индекса, преди да видим пробива в посока надолу.

Предупреждение за риск: Миналите резултати не са непременно показателни за бъдещите резултати.

Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да претърпите загуба равна на или по-голяма от цялата Ви инвестиция. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате пари, които не може да си позволите да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате всички рискове. Преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd, моля запознайте се с рисковете, свързани с търговията.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.