Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Вълнови анализ на Елиът и как да го прилагате към биткойна?

Август 10, 2017 12:38

Това е един друг, много широко прилаган от техническите анализатори модел. По същество този анализ се базира на инвеститорската психология и вълновото движение на пазара. Или казано по друг начин, след периоди на силни движения в цената – нагоре, или надолу, следва корекция. За определяне на степента и силата на корекцията, се използват именно фибоначи-нивата.

Какво е вълнови анализ на Елиът и как се прилага на Форекс пазара?

Вълновият принцип на Елиът, детайлно описва поведението на група инвеститори. Той показва, как промяната на психиката води от моменти на краен оптимизъм, към такива на песимизъм и обратното. Каквато е именно и същността на всеки един пазар. Както се казва, нищо не се движи само нагоре, или само надолу.

Елиът въвежда две понятия – „импулсни вълни", или трендови и „корективни вълни", или корекции. Всяка една импулсна вълна се състои от пет по-малки вълни, а всяка една корективна – от три.

Тези основни закономерности изграждат пет- и три вълнови структури.

Някои от основните характеристики на този метод включват:

1. Броят на подвълните в тях винаги е пет и се номерират от 1 до 5

2. Вълна 2 никога не минава под дъното на вълна 1

3. От вълни 1, 3 и 5, вълна 3 никога не е най-късата и много често е съставена от пет минивълни, в същата описана конфигурация

4. Вълна 4 никога не завършва в територията на вълна 1 и 2

5. Импулсните вълни, са следвани от корективни такива, съставени от 3 вълни

Почти идеални пет вълни, могат да бъдат открити при биткойна, както се вижда от графиката по-долу. Съгласно графиката, в момента е много вероятно да сме в последната пета вълна на импулсното движение.

Вижте още: Най-добрия софтуер за вълнови анализ на Елиът

Анализът на Елиът и фибоначи нивата, могат да бъдат приложени за определяне на това, докъде може да продължи потенциалния ръст на петата вълна.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.