Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Търгувайте Умно: Със Смарт-Линии в MT4 & MT5

Ноември 02, 2017 18:20

умни линии в МТ4 и МТ5


Лесно е, просто и ще ви отнеме само няколко секунди повече. И най-вече, не струва нито стотинка, а може да ви спести средства и драматично да повиши шансовете Ви за успех. Става въпрос за инструмента Smart-Lines – едно от нововъведенията в платформата MetaTrader Supreme Edition достъпна за платформите MT4 и MT5, както и за промоцията "Отстъпка от Спреда" - ранният коледен подарък на Admiral Markets към трейдърите.

изтеглете безплатно MT4 MT5 Supreme Edition

Търговия на Графиките

Търговията върху графики е възможно, както за MetaTrader 4, така и за MetaTrader 5 Supreme Edition. Можете да използвате хоризонтални линии за поставяне на стоповете ви за ограничаване на загубите, или прибиране на печалбите. При желание, можете да ги променяте, просто кликате на линиите и ги премествате на желаните от вас нива. Това автоматично ще промени отворената ви поръчка.

За съжаление пазарните трендове не са толкова лесни. Възходящият и низходящият тренд, обикновено изглеждат по-скоро като диагонални движения, за които трейдърите чертаят Трендлинии и Канали.

А какво ще кажете, ако е възможно да използвате тези диагонални линии, за поставяне на чакащи поръчки (Купува Лимит, Продава Лимит, Купува Стоп и Продава Стоп), както и за затваряне на позициите (поставяне на стопове за ограничаване на загубите и прибиране на печалбите)?

Представяме Ви Умните-Линии!

Умни-Линии


Източник: MetaTrader 4 Supreme Edition Admiral Markets

Смарт-Линиите, са напреднала възможност, която ви позволява да чертаете диагонални линии на графиките в платформите MT4 & MT5 както ви харесва. Наклонът на повишение, или спад, е напълно във вашите ръце!

Умното при тези линии е, че можете да ги управлявате и да ги активирате като линии за активни поръчки

С ексклузивния плъгин на Admiral Markets за MT4 & MT5, трейдърите могат да прилагат Умните-Линии за отваряне на нови позиции (посредством Лимит Купува, Лимит Продава, Купува Стоп и Купува Лимит), или да затварят налични позиции, частично, или напълно (стоп за ограничаване на загубите и прибиране на печалбите).

Купува Лимит и Продава Лимит поръчки

Начертайте Тренд-линия, облаботете я (Click + ALT), изберете желания обем – останалото ще следва пазара. Лесно, умно и кореспондиращо на вашите търговски идеи!

Източник: MetaTrader 4 Supreme Edition Admiral Markets

В горния пример Трендлинията (на подкрепа при възходящ тренд) ще играе функция на линия Купува Лимит. Чакащата поръчка, ще бъде изпълнена, когато цената достигне трендлинията.

Стопове за ограничаване на загубата и прибиране на печалбата

Можем да гледаме към Смарт-Линиите по няколко различни направления. Например можем да ги използваме за частично затваряне на позиции. Въвеждането на обема, позволява той да бъде зададен, като процент от наличната позиция. Например можете да въведете закриване на 10%, 50%, или 100% от вашата позиция. Това е вашето УМНО решение, базирано на рисковия ви мениджмънт.

умни линии МТ4 и МТ5

Източник: MetaTrader 4 Supreme Edition Admiral Markets

В гореописания случай (позиция Купува), Трендлинията ще играе функцията на линия за ограничаване на загубата. Тя може също така да се отнася за процент от отворената позиция, или пък да я използвате в комбинация с хоризонтална линия за ограничаване на загубата. Отново всичко се свежда до вашето УМНО решение, базирано на личната Ви стратегия за максимизиране на печалбата и минимизиране на загубата.

Започнете да тествате с до 100% Отстъпка от Спреда

В този момент, можете да започнете уверено да търгувате с "Умните Линии", достъпни за MT4 и MT5. Възможностите на приложението Supreme Edition обаче, не свършват до тук. Можете да тествате над 56-те допълнителни възможности на платформата и да откриете тези, които в най-голяма степен прилягат на Вашия стил на търговия.

Нашата промоционална кампания за Коледа - до 100% Отстъпка от Спреда - Ви позволява да си върнете платения традиционен спред.

Каним Ви да търгувате с до 100% Отстъпка от Спреда и да тествате нашите "Умни Линии". Ако търговията Ви не стане по-успешна отпреди, просто оставете сметката Ви да изтече.

Ние сме убедени обаче, че това ще направи търговията Ви по-ефективна от когато и да е било преди това! Коледа идва по-рано с Admiral MarketsПредупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.