Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
 • Ливъридж до:
  1:500 за непрофесионални клиенти
 • Защита от волатилност
 • Политика за Негативен Баланс по Сметка
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
 • Ливъридж до:
  1:30 за непрофесионални клиенти,
  1:500 за професионални клиенти
 • FSCS защита
 • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
 • Ливъридж до:
  1:30 за непрофесионални клиенти,
  1:500 за професионални клиенти
 • ICF защита
 • Защита от негативен баланс
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

​Търговски преглед: McDonald's – Безкрайност, Сигурност и Финансова стабилност

Януари 25, 2018 11:55

Няма да спорим относно здравословното въздействие на храната на McDonald's, като цел на тази статия е да се фокусираме върху стойността на компанията, от чисто финансова гледна точка.

А в този смисъл, веригата от ресторанти за бързо хранене - McDonald's е уникална. Много е рядко, една компания да попада в списъка на най-добрите компании за инвестиране, като този на Nasdaq и в същото време да се отличава с подобни характеристики, като сигурност и финансова сила.

Прогнозите на анализаторите сочат към по-нататъшно повишение на печалбите – с 9.5% на годишна база през следващите три до пет години.

Какво се крие зад този безспорен успех?

Ключовите фактори, който ще допринася за постоянната стабилност на компанията, включват традиционно развитие и представяне на нови продукти, както и нови ефективни технологии.

Много често, когато търсите „най-добрите компании за инвестиране през 2018 година", ще попадате на името на McDonald's. И макар, това да звучи, доста странно, в технологичния свят в който живеем, явно има някаква причина за това, експертите да посочват McDonald's - основаната през 1940-та верига от ресторанти за бързо хранене .

След уточненията до тук, време е да погледнем към CFD-та на McDonald's (#MCD) и тяхната цена!

Източник: #MCD Дневна графика, Admiral Markets платформа, Август-Януари 2018 г.

Технически #MCD проявява признаци на сила на седмична графика и при връщане към M L3 171.04, може да предоставя потенциално добри възможности на новите купувачи с интерес към McDonald's.

Пробив на тренд линията и M H3 пивота (173.96 долара), може да доведе до допълнително „бичи момент" за акциите на компанията, първоначално към нивата 175.43 и 177.89 долара. Затваряне над последното ниво, би могло да отвори пътя към следващото ключово ниво от 183.36 долара.

Затваряне на дневна база под Q L3, при 167 долара, би било негативен сигнал за #MCD и цената може да се понижи до 161.64 долара впоследствие.

Търговия на CFD-та на McDonald's с Admiral Markets

Ако търсите най-доброто място за търговия със CFD-та на акции, то спрете да търсете. Admiral Markets, е насреща. Не забравяйте обаче, че търговията включва риск.

безплатна демо сметка

Преди да помете какъвто и да е риск за Вашите спестявания, тествайте търговията със CFD-та без риск от загуба на реален капитал, с безплатна Демо Сметка, с която да се упражнявате.

Искате да се сдобиете с демо, или реална сметка за търговия? Не забравяйте да инсталирате най-новата платформа MetaTrader 5, както и специалното приложение за нея MetaTrader Supreme Edition, което ще Ви даде достъп до над 60 допълнителни инструмента за анализи.

Ще се видим съвсем скоро,

Олга & Ненад


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.