Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

​Търговски преглед: McDonald's – Безкрайност, Сигурност и Финансова стабилност

Януари 25, 2018 11:55

Няма да спорим относно здравословното въздействие на храната на McDonald's, като цел на тази статия е да се фокусираме върху стойността на компанията, от чисто финансова гледна точка.

А в този смисъл, веригата от ресторанти за бързо хранене - McDonald's е уникална. Много е рядко, една компания да попада в списъка на най-добрите компании за инвестиране, като този на Nasdaq и в същото време да се отличава с подобни характеристики, като сигурност и финансова сила.

Прогнозите на анализаторите сочат към по-нататъшно повишение на печалбите – с 9.5% на годишна база през следващите три до пет години.

Какво се крие зад този безспорен успех?

Ключовите фактори, който ще допринася за постоянната стабилност на компанията, включват традиционно развитие и представяне на нови продукти, както и нови ефективни технологии.

Много често, когато търсите „най-добрите компании за инвестиране през 2018 година", ще попадате на името на McDonald's. И макар, това да звучи, доста странно, в технологичния свят в който живеем, явно има някаква причина за това, експертите да посочват McDonald's - основаната през 1940-та верига от ресторанти за бързо хранене .

След уточненията до тук, време е да погледнем към CFD-та на McDonald's (#MCD) и тяхната цена!

Източник: #MCD Дневна графика, Admiral Markets платформа, Август-Януари 2018 г.

Технически #MCD проявява признаци на сила на седмична графика и при връщане към M L3 171.04, може да предоставя потенциално добри възможности на новите купувачи с интерес към McDonald's.

Пробив на тренд линията и M H3 пивота (173.96 долара), може да доведе до допълнително „бичи момент" за акциите на компанията, първоначално към нивата 175.43 и 177.89 долара. Затваряне над последното ниво, би могло да отвори пътя към следващото ключово ниво от 183.36 долара.

Затваряне на дневна база под Q L3, при 167 долара, би било негативен сигнал за #MCD и цената може да се понижи до 161.64 долара впоследствие.

Търговия на CFD-та на McDonald's с Admiral Markets

Ако търсите най-доброто място за търговия със CFD-та на акции, то спрете да търсете. Admiral Markets, е насреща. Не забравяйте обаче, че търговията включва риск.

безплатна демо сметка

Преди да помете какъвто и да е риск за Вашите спестявания, тествайте търговията със CFD-та без риск от загуба на реален капитал, с безплатна Демо Сметка, с която да се упражнявате.

Искате да се сдобиете с демо, или реална сметка за търговия? Не забравяйте да инсталирате най-новата платформа MetaTrader 5, както и специалното приложение за нея MetaTrader Supreme Edition, което ще Ви даде достъп до над 60 допълнителни инструмента за анализи.

Ще се видим съвсем скоро,

Олга & Ненад


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.