Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Предимствата да търгувате с MetaTrader Supreme Edition

Януари 17, 2018 10:06

Sпредимства Meta Trader Supreme Edition

Уважаеми трейдъри,

Както най-вероятно вече сте напълно наясно, правилният избор на софтуер за търговия е ключът към това по-добре и ефективно да анализирате финансовите пазари, съответно да вземате информирани търговски решения. Индикаторите и другите инструменти, трябва да опростяват вземането на търговски решения и да Ви позволяват да получавате повече стойност от Вашите анализи.

Тази статия е предназначена да обясни какви са предимствата от това да използвате специален допълнителен софтуерен плъгин за търговия, към популярната платформа MetaTrader (MT), известна като Supreme Edition.

По-точно, ще ви представя, как аз използваме този плъгин, при вземане на решения за търговия и влизане и излизане от позиция.

изтеглете безплатно MT Supreme Edition

MetaTrader Supreme Edition е специално приложение, разработено Admiral Markets за търговската платформа Metatrader (MT)– MetaTrader 4 и MetaTrader 5. Благодарение на приложението Supreme Edition ще имате достъп до 60+ допълнителни възможности за анализи, които не се предлагат от стандартната платформата MT.

Добрата новина е, че плъгинът SE е безплатен за инсталиране, както заMT4, така и за MT5. Това означава, че можете спокойно да тествате, която искате от двете платформи, без притеснения.

Софтуерът Supreme Edition, предлага широк набор от възможности и предимства, пред чистите версии на MT. Ето кратък списък с допълнителните възможности:

 1. Global Opinion показва сентимента сред трейдърите на финансовите пазари в световен мащаб.
 2. Mini Terminal е удобно средство за контрол и управление на цялата Ви сметка от едно място.
 3. Trade Terminal е ефективен начин да управлявате всичките си сметки и поръчки от едно място.
 4. Tick Chart Trader Ви дава възможност да следите движението на цената, директно от тиковата графика, да пренасяте графики и да използвате различни графични типове.
 5. Останете свързани с всички важни и водещи новини, директно в търговската си платформа.
 6. Indicator Package съдържа ценна колекция от индикатори, които да Ви подпомогнат в търговията.
 7. Trading Simulator Ви дава възможност да тествате вашите стратегии.
 8. Mini Chart Ви позволява да визуализирате няколко времеви рамки и типове графики на едно място.

Източник: YouTube видео относно Supreme Edition

Както виждате MetaTrader Supreme Edition, предлага много ползи за трейдърите. Защо да не се възползвате още сега. То е достъпно, както за реални, така и за демо сметки!

Как Supreme Edition облагодетелства Вашата търговия?

На първо място, както вече споменахме със своите над 60 допълнителни възможности, е много възможно търговската платформа да подсили позициите Ви в търговията и да направи търговските Ви решения по-добре обосновани.

Инструментите, които ще се ползват от трейдърите, разбира се варират в зависимост от личните предпочитания на всеки – неговият рисков профил и толерантност към риск.

Някои трейдъри, могат да отдадат най-голяма стойност на тиковите графики; или пък на търговския симулатор; а защо пък не на пакета от индикатори…

Най-добрият начин да разберете кои възможности и индикатори, в най-голяма степен ще отговарят на Вашите предпочитания е да тествате платформата.

Инструменти и индикатори, като Admiral Markets Pivot Points, Keltner Channel и Mini Terminal са винаги на моя монитор.

Можете да ги разпознаете без проблем на някои от нашите уебинари на живо, които ние от Аdmiral Markets провеждаме всеки ден.

Определено бих препоръчал на всички трейдъри да ги погледнат по-отблизо, защото възможности Mini Terminal, могат да предложат изключително лесно менижиране на цялата търговска сметка, наблюдение на позициите, бързо влизане и излизане от позиции, когато това се налага!

Моите ключови съставки: Keltner и Weekly PP

Индикаторът Keltner Channel indicator е много полезен за трейдърите на всяка времева рамка, като предлага ключовите нива на подкрепа и съпротива, около настоящата цена на съответния актив.

На практика каналът индикира ключовите зони за цената, както под, така и над моментната цена. Едно от предимствата на канала е, че тези линии се изчисляват автоматично и се актуализиран непрестанно, което спестява много време и усилия на трейдърите.

Важността на това да имате важни зони за вземане на решения, в близост до текущата цена, помага да се анализира, дали цената се оттласва, или пробива тези нива:

 1. Силни свещи на пробив през нивата на съпротива и подкрепа на този индикатор, сочат до по-високи шансове за пробив;
 2. Слаби свещи, които не пробиват нивата на съпротива и подкрепа, са сигнал за връщане от тях.

Трябва да подчертая, че не използвам тези данни самостоятелно, за вземане на търговски решения, като винаги търся информация и потвърждение от други индикатори и инструменти. Същото важи, по отношение на и на Admiral Markets Pivot Points (PP).

keltner indicator


Източник: EUR/USD 1-часова графика от 2 Януари до 12 Януари 2018

Моята любима лична стратегия е да използвам седмични Pivot Points на 4-часова графика. Разбира се интрадневните трейдъри, най-вероятно ще използватдневни Pivot Points, а дългосрочните трейдъри - месечни PP.

Добавената стойност на Pivot Points е да се разбере и открие разстоянието на графиката между две различни нива. Ето и няколко примера:

 1. Пробив на R1 седмично PP може да индикира за пробив и насочване към R2;
 2. Оттласване от S1 седмично PP, може да е индикация за връщане към средната РР.

безплатна демо сметка

Преди да решите да ползвате определен индикатор, или стратегия, Ви препоръчваме да ги тествате без риск от загуба на реален капитал, с безплатна демо сметка от Admiral Markets.

Поздрави и успешна търговия!

Крис Сворчик


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.