Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Коледа идва по-рано! Търгувайте с отстъпка от спреда

Ноември 28, 2017 09:24

Отстъпките от спреда, могат да са много привлекателни и вълнуващи за трейдърите. Идеята, че нещо може да се получи "безплатно" в търговията, може да завърти главата на инвеститорите и да ги накара да потъркват "доволно с ръце". Отстъпката от спреда представлява изключително голяма възможност за всеки трейдър. За да направим пътуването Ви по-безопасно, сега ще представим няколко тактики и най-добри практики за да повишим шансовете Ви за успах в търговията с отстъпка от спреда.

Защо Отстъпка от Спреда?

Много компании избират да рекламират с известни личности, или отбори, а други предпочитат да следват по-директен подход, за да достигнат до своите клиенти - отстъпка от спреда за лоялните клиенти - за Вас! Всъщност, приемайки отстъпката от спреда, вие на практика приемате някаква форма на маркетингово предложение; нещо като звездите, получаващи спонсорство.

Брокерите, често използват отстъпки от спреда на трейдърите, като начин за увеличаване на шансовете за успех във Forex и CFD-търговията. Колкото по-дълго е активен един трейдър, толкова повече комисиона събира от него брокера. Ето защо, в интерес на брокерите (без дилинг-деск), е не само техните клиенти да "оцеляват", но и да търгуват повече. Защо? Това е проста математика: колкото по-голям капитал има трейдърът, толкова с по-големи лотове ще търгува и ще се начислява по-голяма комисиона от брокерите. И това е ситуация, при която всички печелят. Или казано по друг начин брокерите определено имат интерес от успеха на трейдърите.

При отстъпката от спреда, брокерите получават справедлив дял от приходите си, а трейдърите възстановяват част от платените разходи за търгвоия, което повишава печалбите им.

Коледа идва по-рано с Admiral Markets

Този род отстъпки са една от възможните компенсации, които брокерите предлагат на техните най-доверени и лоялни клиенти. Ето как изглежда една съвсем проста схема за отстъпка от спреда, между трейдър и брокер. Да кажем, че търгувате 1 лот с валутната двойка EUR/USD, при спред от 3 пипса. Тоест вие плащате сумата от 30 долара на своя брокер. И докато брокерите, обикновено задържат цялата тази сума за себе си, някои от тях - като Admiral Markets, чрез кампанията "Коледа идва по-рано", ще възстановят на трейдърите 100% от този спред, като част от програмата си за лоялност. Тоест, вие все още ще търгувате със спред, но при определени условия, описани в Правилата на промоцията, платения спред ще Ви бъде възстановен по-късно.

Условия за участие в кампанията за отстъпка от спреда на Admiral Markets

За да участвате в промоционалната кампания Коледа идва по-рано на Admiral Markets, свързана с възстановяване на спреда, трейдърите трябва да изберат до три от любимите си инструменти, по които ще може да им бъде възстановен до 100% от платения спред от търговията с тях - при спазване на всички условия.

Имайте в предвид, че традиционния спред, се определя като нормалната стойност на спреда, при нормални пазарни условия. За индексите, типичната стойност на спреда се определя по време на часовете им на търговия, на съответния пазар, за който се отнасят.

Инструментите измежду които ще можете да избирате за възстановяване на спреда включват:

Валутни Двойки

AUD/USD - Австралийски Долар vs. Щатски Долар
EUR/GBP - Евро vs. Британски Паунд
EUR/JPY - Евро vs. Японска Йена
EUR/USD - Евро vs. Щатски Долар
GBP/AUD - Британски Паунд vs. Австралийски Долар
GBP/JPY - Британски Паунд vs. Японска Йена
GBP/USD - Британски Паунд vs. Щатски Долар
NZD/USD - Новозеландски Долар vs. Щатски Долар
USD/CAD - Щатски Долар vs. Канадски Долар
USD/JPY - Щатски Долар vs. Японска Йена

CFD-та на Индекси

[DAX30] - DAX30 Index CFD, валута (EUR)
[DJI30] - Dow Jones Index CFD, валута (USD)

CFD-та Суровини

ЗЛАТО- Злато Спот (100 унции) vs щатски долар CFD
БРЕНТ- БРЕНТ Петрол Спот (100 барела) CFD, щатски долар
WTI - WTI Суров петрол Спот (100 барела) CFD, щатски долар

За да кандидатствате за възстановяване на спреда трябва да:

  • Прочетете всички детайли и да кандидатствате на страницата на кампанията;
  • Имате регистрация в "Кабинет на Трейдъра", или да си регистрирате такава от страницата на кампанията;
  • Депозирате минимум 200 евро във вашата Admiral.Markets или Admiral.MT5, реална сметка за търговия с имейла, с който сте се регистрирали за кампанията за възстановяване на спреда;
  • Направите депозит между 21 ноември и 22 декември 2017 година;
  • Изчакате, Admiral Markets да се свърже с вас по имейл, за да потвърди участието Ви в промоцията. Този потвърждаващ имейл, ще бъде пратен на адреса, с който сте направили регистрацията си за програмата за възстановяване на спреда.

CTA: Campaign LP

За информация, колко ще продължи периода на търгуване, с възстановяване на спреда, погледнете таблицата по-долу:

Депозит, Евро

Търговия в рамките на

От 200 до 1,499

10 календарни дни

От 1,500 - 4,999

20 календарни дни

От 5,000 - 19,999

30 календарни дни

Над 20,000

(Ще Ви направим персонална оферта!)

Както виждате, колкото по-голям е вашият депозит, толкова по-дълъг е срокът на промоцията. Само потвърдени за участие сметки за реална търговия - захранени с единичен депозит и от които не са теглени средства частично, или пълно, ще участват в промоцията.

Моля, имайте в предвид, че депозити направени с вътрешни трансфери от други сметки за реална търговия, няма да се смятат за "валидни" депозити.

Не поемайте прекомерен риск

Трейдърите, често имат склонност да "се хвърлят през глава" когато видят наличие на отстъпка от спреда. Това води до едни и същи лесно предвидими резултати - реализиране на големи, често непреодолими по размер загуби. Вместо това, е много по-добре да си следвате доказаната с времето стратегия за търговия и да увеличите печалбите си, когато спредът ви бъде възстановен.

Просто правило за риск мениджмънт е - трейдърите да не рискуват повече от 2-3% от капитала си в една сделка.

Търгувате само с любимите си инструменти

Много трейдъри са напълно отдадени на това да търгуват с няколко любими инструмента. Това обаче, може да накара трейдърите да залитнат в поемането на твърде голям риск и прекомерно ниска диверсификация. Отстъпката от спреда, дава възможност на трейдърите, не само да намалят разходите си, но също така да диверсифицират търговията си.

Нисковолатилна стратегия

Нисковолатилна стратегия, включва ограничаване на риска до между 0.5 и 2% на сделка. Обикновено трейдърите ползват времеви рамки H1-H4, което е най-добрия компромис между по-дългосрочна и ултракраткосрочна търговия. Научете още за ниско волатилната стратегия в нашата статия "Търгувай по Коледа" - ОЧАКВАЙТЕ Я СКОРО!

Високоволатилна стратегия

Високоволатилна стратегия включва поемане на риск между 2 и 5% на сделка. Тази стратегия е форма на интрадневна стратегия, която може да даде добри инвестиционни възможност на трейдърите.

Научете още за тази високоволатилна стратегия в предстоящата статия.

MetaTrader 4 & 5 Supreme Edition

Опитните трейдъри винаги търсят най-добрата платформа за търговия, която в най-голяма степен отговаря на търговските им цели и стратегия. Не търсете повече - платформата MetaTrader Supreme Editions - оптимизирана за MetaTrader 4 и 5, е всичко от което имате нужда. Пробвайте я днес.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.