Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Кой герой от „Игра на Тронове" сте, въз основа на стила ви на търговия?

Юли 18, 2017 11:19

* Може да съдържа спойлери! *

За да отпразнуваме новия сезон на изключително популярния телевизионен сериал „Игра на Тронове", ви каним да разберете кой герой в най-голяма степен отразява стила ви на търговия!

Освен ако не сте от Космоса или не сте живели в пещера през последните шест години, вероятно сте чували за сериала „Игра на Тронове". Представете си, че живеете в Седемте кралства на търговията: кой герой щяхте да бъдете и как бихте се борили за себе си, в предизвикателния свят на търговията с валута и CFD-та?

Но помнете, ако неправилно управлявате средствата си, или сте твърде алчни, ще бъдете изпратени в тъмницата... или по-лошо – ще се разделите с главата си!

Нека да разгледаме основните герои и да разберем кой от тях е най-близък до вас...

1. Церсей Ланистър: Емоционалният търговец

Вероятно всички търговци са емоционални. Разбира се, някои могат да се справят с тези емоции по-добре от другите. Ако не можете да контролирате емоциите си, може да се окажете точно като Церсей по време на „походът на срамът" в кралските земи.

Ако сте този тип търговец, вероятно изпитвате силни емоции към всичко. След като видите добра възможност да търгувате, ще се „обвържете" емоционално с трейда си, без значение какво ще се случи. Само смъртта може да ви раздели от позицията, която сте отворили.

Научете как да контролирате емоциите си и да увеличите шансовете си, за да достигнете до финалната битка.

2. Джон Сноу: Защитникът

Единственият главен герой, който ще бъде убит, само за да възкръсне по-късно. Той е смел боец, който спасява диви животни и бързо взема важни решения. Джон, беше наистина милостив при убийството на Манс Рейдър, точно преди да бъде изгорен жив.

Има много хора, които са правили грешни решения в търговия и които са се наложили буквално да възкръснат, като направят нов депозит. Ако направите грешка само веднъж и се поучите от нея, то вие сте умен и смел търговец. Съществуват и много търговци, които непрекъснато се борят срещу измамни брокери, за да се уверят, че другите няма да бъдат "изгаряни живи".

Освен всичко останало, търгуващите на финансовите пазари, трябва да вземат важни решения, което означава, че всички ние имаме по малко от Джон Сноу в нас.

Не забравяйте да практикувате добро управление на риска и да използвате нашите Настройки за защита срещу волатилността!

3. Денерис Таргариен: Визионерският търговец


Този тип трейдър, е вперили своя взор в дългосрочни цели и не може да бъде разсеян от фоновия шум. Той знае къде принадлежите и е готов да направите всичко, за да достигне до целта си, дори и ако трябва да чака дълго време, за да реализира целта си.

Също като Дани, като визионерски търговец, ще направите всичко, за да постигнете крайната си цел. Ще промените начина си на живот, ако е необходимо, или ще преразпределите средства, и ще отделите време, като си поставите приоритети. Точно както Дани направи с войските и флотите си по време на битките.

Визионерите ще се опитат да придобият възможно най-много знания и умения, като ще прочетат всичко възможно, за да повишат шансовете си за успех.

Не забравяйте обаче,че ще научите как да търгувате, само в реални търговски условия. Също така, уверете се, че посещавате някои от нашите семинари или уеб-семинари, за да получите практически знания.

Можете да стартирате търговията си с минимална сума от 200 долара. По-късно обаче, този опит ще ви е безценен, за спечелването на финалната „битка" в търговията.

Започни да търгуваш реално

4. Тирион Ланистър: Социалният търговец

Ако това си ти, вероятно си активен във всеки възможен форум, не само да питаш за мнения, но и да се вслушваш в съветите на другите трейдъри. Много е вероятно да посещавате всички семинари и уебинари, защото търговията е самотна професия. Може лично да познавате всички служители, работещи за вашия брокер, и най-вероятно сте на „ти" с повечето от тях.

Този тип трейдъри са „дипломати", като се опитват да поддържат сметки в много брокери, за да получават максимално информация от повече източници.

След като този тип търговец, се ангажира на 100% в търговията, той със сигурност ще бъде много по-успешен.

Ако помислите за героите на „Игра на Тронове", то ще видите, че всички те си приличат – посветени са на техните цели и на някаква по-висша цел. За тях няма план „Б". Те Ще се бият до горчивия край.

А вие посветени ли сте на търговията? Започнете сега и използвайте новопридобитите си знания в реалната търговия. Не забравяйте обаче, че Форекс и CFD-търговията, могат да са рисковани, така че ви трябва силен щит за защита. Нашата политика за защита от волатилност и политиката за отрицателно салдо, могат да са идеалния щит за вас в следващата битка!

CTA: START TRADING

Ще ви трябва и добър меч, за да убивате пипсове, и да се надяваме, да увеличавате ордата си от печалби! Софтуерното приложение на Admiral Markets - MetaTrader 4 Supreme Edition е идеалният арсенал от оръжия – съдържа над 56 допълнителни инструмента за анализ, на разположение на вашата платформа за търговия. С този плъгин ще можете да използвате нови типове поръчки за ограничаване на загубите и прибиране на печалбите, да прилагате стратегии за скалпиране и много други допълнителни възможности...

изтегли безплатно MT 4 Supreme Editiion

В крайна сметка няма значение кой стил на търговия следвате, ако можете да се възползвате от силните страни на своя характер. Тогава определено ще сте на правилната страна...

Успешна търговия!


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.