Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Какво трябва да обмислим, за да станем успешни във Форекс търговията?

Юли 10, 2018 14:30

Форекс търговия с Admiral Markets

Източник: Shutterstock

Какво трябва да вземем предвид, за да се издържаме с Форекс търговия?

"Цифрите говорят за себе си" - Кевин Калховен.

Форекс търговията с цел издръжка изисква по-голяма сметка от средната и достатъчно средства. За да го направите успешно обаче, трябва да следвате триногата на успешната Форекс търговия. Трябва да имате:

Поддържането на баланса на тази тринога е изключително важно. Що се отнася до размера на първоначалната инвестиция, имайте предвид, че ще трябва да имате подходящ бизнес план, преди да решите да инвестирате определена сума пари.


Безплатно обучение за форекс търговия от Admiral Markets

Започнете кариерата си във форекс търговията и настройте своят търговски план с безплатен онлайн курс на Admiral Markets.

Теория на числата във Форекс търговията

За да определим прогноза за изискванията за финансиране, първо, нека да разгледаме реалистичните резултати. Ще използваме средната ефективност на професионалните валутни трейдъри за последните десет години, която се съобщава от индекса на Barclays Currency CTA.

Средната стойност за последните десет години ни дава целева норма от приблизително + 2,32% годишно. Да приемем, че сте трейдър с умения над средните и успявате да постигнете доходност от + 15% годишно. След това трябва да преценим колко пари искате, за да подкрепите начина си на живот. Можем да се наречем това като Вашата трейдърска заплата, а за по-голяма простота е добре да намерим сума преди облагане.

Какво ще кажете за 60 000 долара годишно? Съгласни сте. Сега ще разделяме вашата трейдърска заплата на вашия предполагаем процент на възвръщаемост от + 15% годишно. Въз основа на това ще ви трябва минимално финансиране от 400 000 долара, за да покриете разходите си за прехрана като трейдър.

След като изчислихме минималния размер на сметката ви, за да можете да покривате разходите си, вероятно не можете да повярвате какъв трябва да е размера на акаунта ви за форекс търговия. Това е може би една от съществените реалности, които трябва да имате предвид.

Много трейдъри биха отговорили с въпрос: :Тогава защо да търгувам? Но тъй като повечето от тях са "решени", следващата логична стъпка е да се търси по-добър метод, който да е по-изгоден. Този начин на мислене може само да изложи трейдърите на допълнителен риск, което в крайна сметка може да доведе до по-ниска или отрицателна възвръщаемост.

Преди да се опитате да отговорите на въпроса: "Колко ми трябва да търгувам, за да се издържам", помислете много внимателно за реалността на вашите цели и какви ще са последиците от тях, ако ги объркате. Освен това, ако мислите, че може да се нуждаете от друг вариант, продължавайте да четете.

Безплатно обучение от Admiral Markets

Вземете вашия безплатен Обучеителен Пакет 2018 от Admiral Markets, за да увеличите вашите знания и умения в търговията на финансовите пазари.

По-малко може да е повече във форекс търговията

Ако сте преминали през демо сметка и вярвате, че форекс търговията за издръжка не е реалистичен вариант, тогава току-що станахте междинен трейдър. Това е някъде между начинаещ и професионален трейдър, достатъчно интелигентен, за да търгува с истински пари и достатъчно интелигентен, за да знае че е нужно да запазите дневната си работа. Идеята за форекс търговия, докато работите, е привлекателна за мнозина, но точно както всички други подходи, тя също трябва да бъде изпълнена с реалистични очаквания.

Помислете как валутната търговия се вмества в по-големите Ви финансови планове и как такива рискове могат да повлияят на Вашите сметки, като например маржин кол или губещи серии, които отнемат години, за да бъдат възстановени. Уверете се, че разпределението е подходящо за вашата ситуация. Ако не сте сигурни потърсете инвестиционен съвет от професионалисти.

По-малко може да е много повече във форекс търговията

В края на деня, ако вашата единствена цел като междинен трейдър е да намалите риска свързан с вашите други инвестиции, тогава работата с малка сметка и печеленето на 15% годишно може да има смисъл за вас. Ако обаче все още мечтаете за ден, когато форекс търговията на пълно работно време ще е вашата работа, тогава има неща, които можете да направите точно сега, които могат отварят врати по-късно.

Да станете професионален трейдър не е нещо, което може да бъде постигнато бързо. Въпреки това ако сте реалисти, времето може да е променлива, която е във ваша полза. Трябва да гледате на форекс търговията като на работа, в която ще се занимавате през следващите петнадесет до двадесет години, в зависимост от това кога започнете и кога се пенсионирате.

Много успешни трейдъри и инвеститори продължават да търгуват и след пенсионна възраст. Ако сте внимателни и предпазливи търговията на финансовите пазари може да е нещо, което ще правите дълго време.

Отворете реална сметка с Admiral Markets

Ако смятате, че сте преминали новото на междинен трейдър отворете реална сметка с брокер номер 1 в Германия.

Заключение

Е, с колко пари трябва да търгувам, за да се справям с разходите си тогава? Сума от най-малко 10 000 долара, търгувани в продължение на пет години, използвайки ниски нива ливъридж, насочена към 0,5 към 1% на месец с много малки губещи серии. Може да е по-трудно, отколкото звучи, но ако успеете, ръстът ще е съществен и стабилен.

Докато изграждате своята история, създайте мрежа от контакти, разберете регулациите и направете свое изследване на потенциалните инвестиции ако искате да търгувате или да имате своя компания. Ако всичко върви добре, клиентите ще започнат да пристигат и преди да разберете вашият клиентски капитал ще достигне милион долара. При положение, че коригираната спрямо риска възвръщаемост е все още добра, тогава управляваните от клиентите финанси трябва да се трупат и тъй като вашата компания генерира прилична възвращаемост за вашите клиенти, тогава можете да начислите такса за управление, за да увеличите дохода си.

Подобно на другите ни сценарии, управлението на средствата не е за всеки и води до дълъг списък със стрес и трудности, но в много отношения е най-добрият подход към изкарването на прехраната, докато същевременно се приближава към пазарите. Ако сте търпеливи и желаете да отделите време, това може да е много по-малко работа, отколкото си мислите. Отделянето на време за подготовка и цялостно проучване на всеки вариант, както и всички реалистични цели са от ключово значение.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.