Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

​ИДВАТ! Ексклузивните нови Възможности на MT4 Supreme Edition & MT5 Supreme Edition

Септември 14, 2017 11:22


Уважаеми Трейдър,

Както вече знаете, ние никога не спираме да търсим нови начини да Ви подпомогнем по пътя към успеха в трейдинга. В тази насока, целта на Admiral Markets, е да Ви предоставя най-добрите инструменти и възможности за търговия. Най-добрите неща в живота са БЕЗПЛАТНИТЕ. Ето защо, ние Ви предлагаме изключителната платформа MetaTrader Supreme Edition – напълно безплатно – при това, оборудвана с допълнителни възможности, които да подобрят търговското Ви преживяване.


В последния ъпдейт на софтуера Supreme Edition, Ви предлагаме напълно нов набор от инструменти и възможности, които ще направят търговията по-лесна. Новите възможности, ще са достъпни за платформите MetaTrader 4 и MetaTrader 5! Те са напълно БЕЗПЛАТНИ и ексклузивно налични, за клиентите на Admiral Markets.

Прочетете повече подробности за MetaTrader 5 и тествайте новите ъпдейти сега!

Изцяло обновения Мини Терминал, вече не е толкова „Мини"! С един клик върху бутона на мишката, можете да имате достъп до пълния потенциал на терминала и следните възможности:

1.Лесно Поставяне на Стъпаловидни Поръчки

Имате възможно да поставяте Чакащи и Пазарни поръчки с използването на новата „стълба". Рискът и потенциалната печалба от сделките, ще бъдат изчисляване в процеса на поставянето на поръчките, по супер-лесен начин.

За да отворите поръчка „купува", просто кликнете на синята стълба, на желаната от Вас цена. Преместете мишката нагоре, за да поставите желаното ниво за Прибиране на Печалбата, а надолу, за да поставите стоп за Ограничаване на Загубите.

За да отворите пазарна поръчка, просто задръжте бутона „SHIFT" на Вашата клавиатура и кликнете с мишката на желаната стълба. Синята за покупки и червената за продажба.

2. Множествени Възможности на Разширения Мини Терминал.

Разширете Вашия Мини Терминал в напълно функционален контролен панел за цялата Ви сметка, с един прост клик на бутона () .

Управлявайте и отваряйте поръчките си по-лесно и получавайте важна информация за избраните от Вас активи.

Наличните възможности включват:

  • Лесен и гъвкав бутон за контролиране на обема (Задръжте SHIFT за да добавите към обема)
  • Графичен контрол: История на Поръчките, Отброяване на Свещи, или Pivot Points само с едно кликане на бутона!
  • Управление на Позициите
  • Калкулатор за размера на лотовете и риска
  • Сила на тренда и посоката
  • Маржин калкулатор
  • Лесен достъп до информацията на акаунта

3. Лесно Управление на Поръчките Директно от Графиката

С нашите нови възможности, ще откриете малко поле в близост до полето за поръчки. Просто кликнете на него, за да управлявате по-лесно поръчката си: Нагласяне на SL/TP, Частично затваряне, или обръщане и хеджиране на поръчките, само с един клик.
4. Отваряне на Поръчки със Smart Order Lines

Досега, с възможността „Smart Order Lines", можехте само да затваряте частично своите поръчки, при вариране на цената. В новия ъпдейт, можете да използвате вертикални, хоризонтални, или свободно начертани линии, за да отваряте поръчки, като например такива с пълзящи стопове, или дори базирани на времето поръчки.

Тествайте тези нови възможности сега! Всичко, което трябва да направите е да преинсталирате платформата MetaTrader Supreme Edition за вашия MetaTrader 4, или MetaTrader 5.

Тези плъгини на MetaTrader Supreme Edition са БЕЗПЛАТНИ за Реални и Демо сметки. Убедени сме, че тези нови пакети от напреднали възможности, ще са от голяма полза за всички трейдъри – от активно търгуващите дейтрейдъри, до тези, които сключват сделки по-рядко.

Така, че тествайте тези плъгини още днес, напълно безплатно, с демо сметка и без риск от загуба на реален капитал, като инсталирате избраната от Вас платформа MetaTrader Supreme Edition.

С уважение,

Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.