Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
 • Ливъридж до:
  1:30 за непрофесионални клиенти,
  1:500 за професионални клиенти
 • FSCS защита
 • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

​ИДВАТ! Ексклузивните нови Възможности на MT4 Supreme Edition & MT5 Supreme Edition

Септември 14, 2017 11:22


Уважаеми Трейдър,

Както вече знаете, ние никога не спираме да търсим нови начини да Ви подпомогнем по пътя към успеха в трейдинга. В тази насока, целта на Admiral Markets, е да Ви предоставя най-добрите инструменти и възможности за търговия. Най-добрите неща в живота са БЕЗПЛАТНИТЕ. Ето защо, ние Ви предлагаме изключителната платформа MetaTrader Supreme Edition – напълно безплатно – при това, оборудвана с допълнителни възможности, които да подобрят търговското Ви преживяване.


В последния ъпдейт на софтуера Supreme Edition, Ви предлагаме напълно нов набор от инструменти и възможности, които ще направят търговията по-лесна. Новите възможности, ще са достъпни за платформите MetaTrader 4 и MetaTrader 5! Те са напълно БЕЗПЛАТНИ и ексклузивно налични, за клиентите на Admiral Markets.

Прочетете повече подробности за MetaTrader 5 и тествайте новите ъпдейти сега!

Изцяло обновения Мини Терминал, вече не е толкова „Мини"! С един клик върху бутона на мишката, можете да имате достъп до пълния потенциал на терминала и следните възможности:

1.Лесно Поставяне на Стъпаловидни Поръчки

Имате възможно да поставяте Чакащи и Пазарни поръчки с използването на новата „стълба". Рискът и потенциалната печалба от сделките, ще бъдат изчисляване в процеса на поставянето на поръчките, по супер-лесен начин.

За да отворите поръчка „купува", просто кликнете на синята стълба, на желаната от Вас цена. Преместете мишката нагоре, за да поставите желаното ниво за Прибиране на Печалбата, а надолу, за да поставите стоп за Ограничаване на Загубите.

За да отворите пазарна поръчка, просто задръжте бутона „SHIFT" на Вашата клавиатура и кликнете с мишката на желаната стълба. Синята за покупки и червената за продажба.

2. Множествени Възможности на Разширения Мини Терминал.

Разширете Вашия Мини Терминал в напълно функционален контролен панел за цялата Ви сметка, с един прост клик на бутона () .

Управлявайте и отваряйте поръчките си по-лесно и получавайте важна информация за избраните от Вас активи.

Наличните възможности включват:

 • Лесен и гъвкав бутон за контролиране на обема (Задръжте SHIFT за да добавите към обема)
 • Графичен контрол: История на Поръчките, Отброяване на Свещи, или Pivot Points само с едно кликане на бутона!
 • Управление на Позициите
 • Калкулатор за размера на лотовете и риска
 • Сила на тренда и посоката
 • Маржин калкулатор
 • Лесен достъп до информацията на акаунта

3. Лесно Управление на Поръчките Директно от Графиката

С нашите нови възможности, ще откриете малко поле в близост до полето за поръчки. Просто кликнете на него, за да управлявате по-лесно поръчката си: Нагласяне на SL/TP, Частично затваряне, или обръщане и хеджиране на поръчките, само с един клик.
4. Отваряне на Поръчки със Smart Order Lines

Досега, с възможността „Smart Order Lines", можехте само да затваряте частично своите поръчки, при вариране на цената. В новия ъпдейт, можете да използвате вертикални, хоризонтални, или свободно начертани линии, за да отваряте поръчки, като например такива с пълзящи стопове, или дори базирани на времето поръчки.

Тествайте тези нови възможности сега! Всичко, което трябва да направите е да преинсталирате платформата MetaTrader Supreme Edition за вашия MetaTrader 4, или MetaTrader 5.

Тези плъгини на MetaTrader Supreme Edition са БЕЗПЛАТНИ за Реални и Демо сметки. Убедени сме, че тези нови пакети от напреднали възможности, ще са от голяма полза за всички трейдъри – от активно търгуващите дейтрейдъри, до тези, които сключват сделки по-рядко.

Така, че тествайте тези плъгини още днес, напълно безплатно, с демо сметка и без риск от загуба на реален капитал, като инсталирате избраната от Вас платформа MetaTrader Supreme Edition.

С уважение,

Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.