Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Японските свещи - мощен технически индикатор, приложим при биткойна

Август 10, 2017 12:27

Няма как да говорим за технически анализ и да не поговорим малко повече за графиките. Те са много и най-разнообразни видове – линейни, барови, аритметични, геометрични, с японски свещи и т.н.

Вижте още: Екслузивно интервю със Стив Нисън, бащата на японските свещи

Част от привлекателността на японските свещи е във визуализацията на графиката, която дава представа за пазарното поведение и ключови повратни точки. Именно последното, е друга от характеристиките на индикатора, които го правят, предпочитан инструмент от техническите анализатори.

Можете да използвате японските свещи на всеки пазар и във всяка времева рамка, стига да имате цена на отваряне, цена на затваряне, най-ниска и най-висока стойност. Ето как изглежда базовата конфигурация на една японска свещ.

Сега поглеждаме към графиката, за да видим, дали има сигнал даван от моделите с японски свещи.

Макар, да липсва някаква формация, която да прогнозира бъдещата посока в цената, на дневна графика забелязваме нещо интересно. А именно – най-ниските стойности на последните две свещи са почти еднакви – при ниво от 3 169 долара.

Или още едно ниво за поставяне на стопове от по-краткосрочните трейдъри.

Петте най-мощни формации с японски свещи

Очаквайте съвсем скоро и втория семинар с бащата на японските свещи – Стив Нисън, който ще бъда организиран от Admiral Markets.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.