Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Google пусна Google Pixel 3 и Pixel 3 XL

Юни 21, 2018 17:23

google


Google Pixel 3 е най-новият флагман от базирания в Калифорния гигант Google. В тази непрекъснато променяща се и предизвикателна среда Google ще се опита да оправдае своето място сред истинския елит с това най-ново предложение. Предишната версия на Google Pixel (Pixel 2) бе успешна.

От първите впечатления, новият Google Pixel 3 изглежда като първокласен претендент. Той може лесно да бъде един от най-добрите смартфони за 2018 г., поради силата на камерата, мълниеносното изпълнение и собствения софтуер на Google, който е напълно оптимизиран за флагмана на Google. Предстоящата Android POS (операционна система) на компанията има някои завладяващи функции, които са изключителни за Android.

Пътят до върха винаги е неравен. Например, Google Pixel 2 XL имаше проблем с изгаряне на OLED дисплея. С новата серия Pixel 3, Google ще иска да избегне този вид проблем. Дизайнът е разумен, както Google Pixel 3, така и Pixel 3 XL ще увеличат своите дисплеи съответно до 5,3 инча и 6,2 инча.

Отворете реална сметка с Admiral Markets

Търгувайте реални акции на Google или CFD-та с регулиран брокер като Admiral Markets.

Това трябва да е първият телефон, който предлага Android P, с новата си и надяваме се най-мощната операционна система Android. Най-значимата промяна в най-новия телефон на Google трябва да бъде модерната навигационна система с един бутон, която изисква да прекарвате пръст от едната страна в друга, за да видите отворените приложения. Tрябва да видим множество допълнителни функции, включително:

  • Адаптивна батерия
  • Адаптивна яркост
  • Shush gesture (режим не ме притеснявай)
  • Табло за Android
  • Режима на отслабване
  • Адаптивна яркост.

Общ преглед на CFD-тата върху акциите на Google

Източник: #GOOG H8 графика, Admiral Markets MT5, юни 2018

Цената на акциите изгради възходящ модел W 1-2-3, който е знак за възходящо продължение. Графиката ясно показва, че точка 2 е била пробита в посока нагоре, така че повторното тестване на точка 2 също ще съответства на QH3 (тримесечна пивот точка) и M Cm (месечна пивот точка) около 1095-1106.

Отхвърлянето от зоната POC (Point of Confluence) има за цел 1166.84. Над 1187 трябва да видим 1227.35 и 1261.44. Акциите са възходящи и купуването на спада може да бъде идеална възможност и за суинг търговия.

Търгувайте акциите на Google с Admiral Markets

С Admiral Markets можете да търгувате широка гама от CFD и ETF-и обикновени валутни двойки до CFD на индекси и акции. Като имате достъп до огромно разнообрази на финансови инструменти, получавате и някои от най-добрите условия за търговия и защита срещу волатилност на пазара.

За да изпробвате системата за себе си или да практикувате вашите търговски умения, ние ви приветстваме да отворите демо сметка. Това е не само безрисково, но и много просто. Освен това Admiral Markets е винаги на линия, за да ви предложи бърза подкрепа, ако имате някакви въпроси или притеснения.

безплатно обучение

Повишете своите знания и се научете как да търгувате и ще хиляди други финансови инструменти, с безплатния обучителен пакет на Admiral Markets.

Предупреждение за риск: Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства. Следователно не трябва да инвестирате или да рискувате повече, отколкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd. Регистрационният номер на Admiral Markets в FCA на Великобритания: FRN 59545


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.