Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Фигури на техническия анализ и как да ги прилагате за анализ на биткойна

Август 10, 2017 12:41

Много и най-разнообразни фигури, са на разположение за ползване от тръйдърите ползващи техническия анализ. Част от тях включват – глава с рамене (нормални и обърнати), триъгълници (стесняващи се и разширяващи се), флагове и мн.др.

Сега ще разгледаме една от най-често ползваните от техническите анализатори фигура – флаг, която освен всичко е налице при биткойна. Ето как изглежда тази популярна фигура:

Добрата новина е, че при биткойна има потвърждение за потенциално развитие на флаг, при очертания с кръгче пробив. Съгласно същността на фигурата, ако тя е налице и екстраполираме дръжката на флага, след пробива, то потенциалната цел за фигурата е нивото от 4 500 долара.

Разбира се, не бива да ограничавате техническия анализ, само и единствено до използването на една фигура. Можете едновременно с това, да прилагате и други приоми на техническия анализ, като индикатори, японски свещи, трендлинии и много други.

Възползвайте се от възможностите на платформата на Admiral Markets - Meta Trader 4 Supreme Edition, предлагаща ви над 60 допълнителни възможности за технически анализ.

инсталирайте безплатно платформата MT4 Supreme Edition


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.