Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Фигури на техническия анализ и как да ги прилагате за анализ на биткойна

Август 10, 2017 12:41

Много и най-разнообразни фигури, са на разположение за ползване от тръйдърите ползващи техническия анализ. Част от тях включват – глава с рамене (нормални и обърнати), триъгълници (стесняващи се и разширяващи се), флагове и мн.др.

Сега ще разгледаме една от най-често ползваните от техническите анализатори фигура – флаг, която освен всичко е налице при биткойна. Ето как изглежда тази популярна фигура:

Добрата новина е, че при биткойна има потвърждение за потенциално развитие на флаг, при очертания с кръгче пробив. Съгласно същността на фигурата, ако тя е налице и екстраполираме дръжката на флага, след пробива, то потенциалната цел за фигурата е нивото от 4 500 долара.

Разбира се, не бива да ограничавате техническия анализ, само и единствено до използването на една фигура. Можете едновременно с това, да прилагате и други приоми на техническия анализ, като индикатори, японски свещи, трендлинии и много други.

Възползвайте се от възможностите на платформата на Admiral Markets - Meta Trader 4 Supreme Edition, предлагаща ви над 60 допълнителни възможности за технически анализ.

инсталирайте безплатно платформата MT4 Supreme Edition


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.