Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

​Двама българи спечелиха от Имейл Томболата на Admiral Markets

Октомври 20, 2017 12:15

Резултатите от Имейл Томболата на Admiral Markets вече са факт. Благодарим Ви за участието! Добрата новина е, че двама българи бяха изтеглени на напълно случаен принцип в томболата и спечелиха безплатно захранване на реална сметка за търговия.

Печелившите са с инициали М.С и Н.М., съответно с номера на демо-сметките - 21371598 и 21375514. Те ще бъдат поканени от Admiral Markets, да си отворят сметка за реална търговия, която впоследствие ще бъде захранена с 250 евро. На печелившите честито!

На всички останали, пожелаваме да не спират с интереса си към финансовите пазари и да продължават да повишават своите знания, и опит.

Възползвайте се от нашата богата на обучителни материали образователна секция и продължете да тествате наученото без риск от загуба на реален капитал.

Ако все още, нямате демо сметка за търговия, може би момента да си направите такава е настъпил! А това, което можете да спечелите е безценно – знания и опит, които струват повече от всичко!

Помнете, Admiral Markets е тук, за да Ви помага във всяка една стъпка на търговското Ви пътуване, като ви предоставя най-добрите условия и инструменти за търговия!

С Уважение,

Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.