Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

​Двама българи спечелиха от Имейл Томболата на Admiral Markets

Октомври 20, 2017 12:15

Резултатите от Имейл Томболата на Admiral Markets вече са факт. Благодарим Ви за участието! Добрата новина е, че двама българи бяха изтеглени на напълно случаен принцип в томболата и спечелиха безплатно захранване на реална сметка за търговия.

Печелившите са с инициали М.С и Н.М., съответно с номера на демо-сметките - 21371598 и 21375514. Те ще бъдат поканени от Admiral Markets, да си отворят сметка за реална търговия, която впоследствие ще бъде захранена с 250 евро. На печелившите честито!

На всички останали, пожелаваме да не спират с интереса си към финансовите пазари и да продължават да повишават своите знания, и опит.

Възползвайте се от нашата богата на обучителни материали образователна секция и продължете да тествате наученото без риск от загуба на реален капитал.

Ако все още, нямате демо сметка за търговия, може би момента да си направите такава е настъпил! А това, което можете да спечелите е безценно – знания и опит, които струват повече от всичко!

Помнете, Admiral Markets е тук, за да Ви помага във всяка една стъпка на търговското Ви пътуване, като ви предоставя най-добрите условия и инструменти за търговия!

С Уважение,

Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.