Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

​Как да използвате най-добрата търговска платформа за криптовалути?

Февруари 06, 2018 11:40

WEB.ADMIRALMARKETS.COM е уеб-базирана платформа за търговия, създадена с едно обещание: да даде достъп до световните финансови пазари, включително и до търговия със CFD-та на криптовалути, чрез всеки браузър и операционна система само с помощта на няколко клика. Всичко, което трябва да имате е връзка с интернет.

Уеб-базираната версия на платформата MetaTrader 4 – най-добрата онлайн платформа за търговия на финансовите пазари през последните десетилетие, бе стартирана през 2014-та година и бързо се превърна в любима на хората, които искат да инвестират онлайн, без нуждата от това да инсталират и даунлоудват допълнителни софтуери и приложения.

От старта си, приложението набра хиляди потребители, давайки им достъп до търговията с +120 търговски инструменти, включително и CFD-та върху Криптовалути.

Най-добрата търговска платформа за криптовалути е лесна за употреба и изключително сигурна, което прави световните финансови пазари достъпни само с няколко клика. И търговията със CFD-та на Биткойн (#BTCUSD), Биткойн Кеш (#BCHUSD), Етериум (#ETHUSD), Рипъл (#XRPUSD) или Лайткойн (#LTCUSD) е изключително удобна и интуитивна.

В допълнение най-добрата търговска платформа за криптовалути, може да бъде тествана, посредством Безплатна Демо Сметка, което да помогне на трейдърите да симулират реална среда и да се упражняват, но без риск от загуба на реални средства.

безплатна демо сметка

Сега ще разгледаме какви са предимствата при използването на уеб-базираната платформа за търговия WEB.ADMIRALMARKETS.COM, в търговията с CFD-та на Криптовалути.

Основното предимство на най-добрата търговска платформа за криптовалути

С MetaTrader 4 платформата за криптовалути получавате достъп за търговия с криптовалути от всяко устройство, свързано в глобалната мрежа. Можете да търгувате с биткойн и други виртуални валути отвсякъде – в удобно за вас време и място, напълно сигурно!

 • Директна търговия, с ползването на браузър
 • Съвместимост с основни софтуери като Windows, MacOS, Linux
 • Надеждна защита на данните
 • Всякакъв тип търговски поръчки и режими за изпълнение достъпни при MetaTrader 4 платформата за криптовалути
 • Търговия с един клик
 • 30 индикатора и 24 графични обекта за технически анализ
 • 9 времеви рамки, от едноминутна графика до едномесечна
 • Котировки на криптовалутите в реално време в „Състояние на пазара"
 • Пълна история на търговските операции и сделки

Интерфейсът на най-добрата търговска платформа за криптовалути

Ето как изглежда интерфейса на най-добрата търговска платформа за криптовалути във вашия браузър. С уеб-базираната МТ4 платформата за криптоваалути, биткойн и другите дигитални валути, можете да анализирате валутните котировки, като в същото време изпълнявате и други търговски операции. Търговията на уеб-базираната платформа е лесно и сигурно, предвид на това, че информацията се криптира.

MT4 платформата за криптовалути

За да започнете търговията с WEB.ADMIRALMARKETS.COM, първо трябва да се логните със съществуващо потребителско име, или парола, или да отворите нова безплатна демо сметка или реална сметка.

Начало на търговията с търговската платформа за криптовалути

уеб-базирана платформа MT4 за търговия с криптовалути

Веднъж, когато сте затворили попъпа за съществуващи клиенти и кликнете на бутона ОТВОРИ ДЕМО СМЕТКА, то ще бъдете отведен към страницата за регистриране на нова безплатна демо сметка, откъдето ще можете да тествате най-добрата търговска платформа за криптовалути, при това без риск от загуба на реален капитал.

Просто попълнете формата и кликнете на бутона „Продължи". Проверете няколкото необходими стъпки за регистрация и си проверете електронната поща. След това попълнете получените регистрационни данни в полето за регистрация и готово, имате достъп до най-добрата търговска платформа за криптовалути.

Използване на най-добрата търговска платформа за биткойн

Вече сте готови да търгувате с Биткойн vs. Щатския Долар CFD (#BTCUSD), Биткойн Кеш vs. Щатски Долар CFD (#BCHUSD), Етериум vs. Щатски Долар CFD (#ETHUSD), Рипъл vs. Щатски Долар CFD (#XRPUSD), Лайткойн vs. Щатски Долар CFD (#LTCUSD). Главният екран, на най-добрата търговската платформа за криптовалути Ви показва пазарните цени, графика и други инструменти за търговия и финансови резултати.

За да търгувате специфичен инструмент, първо го добавете. Кликнете с десния бутон на мишката върху „Състояние на пазара" и след това изберете функцията „покажи всички" от падащото меню. Примерът, който ще използваме е най-популярната сред инвеститорите криптовалута – Биткойна.

демо сметка за търговия с криптовалути

Когато кликнете с десния бутон върху символа на Биткойна - BTCUSD, ще се отвори графиката на този инструмент. Ще видите, че Биткойнът се търгува при нива от над 11 000 долара.

За да купите CFD-та на Биткойна, просто активирайте прозореца „Нова Поръчка" от търговската платформа, или използвайте опцията за „търговия с един клик", като кликнете на бутона „Купи на Пазарна цена". Ако искате да продадете CFD-та върху Биткойн, можете да кликнете на „Продай на Пазарна цена". Една от причините платформата WEB.ADMIRALMARKETS.bg да се определя като най-добрата търговска платформа за криптовалути е, наличието на поръчките за „Ограничаване на Загубата" и „Прибиране на Печалбите", които ви позволяват да максимизирате загубата и да минимизирате загубите, когато грешите.

търговия с криптовалути уеб-базирана

Ако скролните надолу на страницата, ще видите, че необходимият маржин за търговия с биткойн е 20%. Или, за търговията със CFD-та на биткойн, при цена от 10 000 долара, ще имате нужда от минимум 2000 долара в сметката си.

Можете да търгувате с реални средства и да инвестирате в криптовалути, което изисква да попълните заявление за откриване на реална сметка, като се изисква предоставянето на минимални документи и обикновено отнема от един до три бизнес дни, като се изисква и депозирането на средства. Ако искате да „осребрите" инвестицията си, можете лесно да трансферирате средствата обратно към банковата си сметка, като кликнете на „Изтегли към банковата сметка" от Кабинет на Трейдъра.

По-добрата версия на платформата за търговия с криптовалути

Много от трейдърите, успяват успешно да търгуват успешно с акции, индекси, валути, а вече… и с криптовалути. Каква е тяхната тайна? Това, което е най-важното е: да сте в правилната сделка в правилното време, отново и отново.

В свята на високочестотна търговия и алгоритми, е много трудно да се изгради печеливша стратегия за търговия с криптовалути, без съдействието на технологиите. Трейдърите тип „направи-си-сам" от миналото, са напълно наясно, че за да останат печеливши в дългосрочен план, се изисква да използват правилните инструменти за търговия, които им дават предимства пред останалите инвеститори в криптовалути.

Запознайте се с платформата MetaTrader Supreme Edition - по-добрата версия на търговската MetaTrader 4

инсталирай платформата Supreme Edition безплатно

Търговия с Криптовалути от вашия смартфон, или таблет

Мобилните приложения на MetaTrader 4 за iPhone/iPad и Android, позволяват търговията с криптовалута по всяко време и от всякъде. Можете да анализирате цените на различните криптовалути, като Битткойн, Етер, Лайткойн, или Рипъл и да търгувате с тях, дори докато сте на ваканция.

Мобилната платформа на MetaTrader 4 е вашият ежедневен асистент и неотменим помощник в търговията. Останете мобилни и търгувайте на пазарите 24 часа на ден, с приложенията на търговската платформа MetaTrader 4 за iPhone/iPad и Android.

Ето част от предимствата на мобилното приложение за търговия с криптовалути:

 • Пълен контрол над търговската Ви сметка
 • Достъп до пазара на криптовалути отвсякъде и по всяко време
 • Всички типове поръчки и режими на изпълнение, налични при MetaTrader 4.
 • Три типа графики: Барови, японски свещи и Прекъснати линии
 • 9 времеви рамки: M1, M5, M15, M30, H1, H4, D1, W1, и MN
 • 30 технически индикатора
 • 24 аналитични възможности
 • Пазарни новини за криптовалути
 • Безплатен чат за комуникация с други криптотрейдъри

Вижте още:

Най-добрият софтуер за бектестове на стратегии за търговия

Най-добрият форекс симулатор

Как да търгувате с биткойна с ползване на приомите за технически анализ?

Forex и CFD-инструменти: Кои са най-добрите за търговия?


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.