Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

​Биткойнът рекордно скъп, спрямо биткойн кеша

Октомври 10, 2017 11:38

биткойн, биткойн кеш, биткойн голд

Помните ли първата „трудна вилица" при биткойна? Тя доведе до създаването на нова криптовалута – биткойн кеша, появила се на бял свят при цена около 12% от цената на биткойна през август. Или казано по друг начин един биткойн, бе оценен на 8.3 биткойн кеша…

Близо два месеца по-късно, ситуацията е далеч по-различна. Биткойнът се търгува изключително близо до историческия си връх при ниво от 5000 долара, за около 4 800 долара, докато биткойн кешът поевтиня и се търгува под първоначалната си цена на издаване, или при ниво от около 330 долара.

Тоест, в момента един биткойн, се оценява на около 14.5 биткойн кеша. А това е рекордно съотношение, при което двете криптовалути са се търгували една спрямо друга, в кратката история на кеша.

Трябва също така да отбележим, че най-ниското съотношение, при което биткойнът се е търгувал спрямо кеша, бе при ниво от около 4!

Дали и какво ще бъде средното съотношение, при което двете криптовалути ще се търгуват в исторически план, е все още твърде рано да се говори, поради кратката история на търговия на биткойн-кеша.

При всички положения обаче, тази зависимост и цената, при която двете валути се търгуват една, спрямо друга в момента, прави впечатление на инвеститорите.

Какво предопределя разнопосочното движение между биткойна и биткойн кеша?

Поскъпването на биткойна и поевтиняването на биткойн-кеша, до голяма степен се определя от предстоящата нова „твърда вилица", която се очаква при биткойна, към края на този месец. Тя, е много вероятно да доведе до появата на биткойн голд.

Всичко, което трябва да знаете за биткойн голд

Инвеститорите, водени от случилото се при последната твърда вилица – получаване на един безплатен биткойн кеш, за всеки притежаван биткойн, е много вероятно да очаква повторение на сценария. А именно поскъпване на биткойна, преди новата твърда вилица.

Потенциалната конкуренция, от появата на нова криптовалута пък, в лицето на биткойн голд, води до отлив на интерес от кеша.

Как ще продължи взаимовръзката между биткойн кеш и биткойн, предстои да видим. Тази взаимовръзка обаче, най-вероятно ще продължи да зависи от представянето и успеха на новата криптовалута – биткойн голда.

безплатна демо сметка

Тествайте търговията с биткойн и биткойн кеш, без риск от загуба на реален капитал, с безплатна демо сметка от Admiral Markets.

Предупреждение за риск: Миналите резултати не са непременно показателни за бъдещите резултати. Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да претърпите загуба равна на или по-голяма от цялата Ви инвестиция. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате пари, които не може да си позволите да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате всички рискове.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.