Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

​Биткойн кешът – от 370 до над 900 долара за два дни

Август 21, 2017 09:09

Трудната вилица при биткойна, доведе до появата на нова криптовалута – биткойн кеш. Това се случи на 1-ви август. Голямото движение нагоре, при новата криптовалута обаче, се случи през изминалата седмица. По-точно в двата дни – между петък и събота.

След като стартира търговията си при нива от около 374 долара в петък, в крайна сметка, биткойн кешът, достигна исторически рекорд при нива от над 944 долара за брой. Или повишение от 152%, при това само за два дни.

Всъщност, голямото поскъпване на биткойн кеша, стана реалност, след преодоляването на ключовото ниво на съпротива от 350 долара. Последното, ограничаваше дълго време ръста й.

Как да търгувате биткойна с ползване на техническия анализ?

Силно търсене на дигиталната валута от Южна Корея, бе в основата на историческото поскъпване на новия биткойн.

Кешът, върна част от спечеленото, след силното си поскъпване, като рано в понеделник, се търгува при нива от около 674 долара за брой.

Макар и млада, новата криптовалута, започва да затвърждава мнението, че може да се превърне в реална алтернатива, на традиционния биткойн.

Междувременно, цената на кеша все още е далеч под тази на биткойна, който се търгува при нива от малко над 4000 долара.

Вижте още: Може ли биткойнът да поскъпне до 4 500 долара?

Биткойнът достигна исторически най-високи стойности през изминалата седмица, при нива от над 4 450 долара за брой.

Регистрирайте се за конференцията за криптовалути

Искате да научите повече за биткойна и останалите криптовалути? Регистрирайте се за най-горещото събитие на годината - "Конференция за Криптовалути 2017: Как да търгуваме Bitcoin и Ethereum", което ще се проведе 28 септември в Sofia Event Center.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.