Блог на трейдъра

Кой герой от „Игра на Тронове" сте, въз основа на стила ви на търговия?


* Може да съдържа спойлери! *

За да отпразнуваме новия сезон на изключително популярния телевизионен сериал „Игра на Тронове", ви каним да разберете кой герой в най-голяма степен отразява стила ви на търговия!

Освен ако не сте от Космоса или не сте живели в пещера през последните шест години, вероятно...


Виж всички


На кой герой от „Игра на Тронове” приличате, въз основа на търговския си стил?


*Може да съдържа информация, която да развали изненадата от сериала!*

За да отпразнуваме, излизането на новия сезон на популярния телевизионен сериал „Игра на Тронове", Ви каним да откриете на кой герой от сериала, в най-голяма степен приличате, на база на търговския си стил!

Освен ако не сте от...


Виж всички


Кратко представяне на индекса Dow JonesИндексът Dow Jones Industrial Average е пазарен индекс, създаден от Чарлз Дау – редактор на изданието Wall Street Journal и съосновател на компанията Dow Jones & Company. Индексът е наричан още DJIA, Industrial Average, Dow Jones, Dow Jones Industrial, ^DJI, Dow 30, или просто Dow.

Показателят е съставен от 30-те...


Виж всички


Защо да изберем чужд брокер с клон в България?Изборът на подходящ брокер е първата и до голяма степен критична крачка, за успех на финансовите пазари. Сега ще разгледаме как да изберете подходящ брокер и защо изборът на международен брокер, попадащ под сериозна регулация, но с клон в България, може да е изключително подходящ вариант за всички български трейдъри.На...


Виж всички


​Стратегия за пробив с ползване на индикаторите Bollinger Bands и Admiral Keltner


Уважаеми трейдъри,

Както може да видите от предходната статия, има много причини затова индикаторът Bollinger Bands да е толкова популярен. Днес, ще споделя с вас една стратегия, базирана на индикатора Bollinger Bands и индикатора Keltner Channel, които лесно могат да бъдат изтеглени и прилагани в платформата MT4 Supreme Edition...


Виж всички