Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

Блог на трейдъра

DAX30 навлезе в мечи пазар след 6-годишна печеливша серия. Какво следва?


Изминава една тежка година за немския DAX30. Борсовият индекс, който се използва от международната общност като бенчмарк за представянето на европейската икономика се намира на 20% под върховете достигнати на 23 януари 2018. Сега DAX30 официално е в мечи пазар и слага к

...

Виж всички


Има над 83% вероятност Коледното рали да съществува. Как да търгуваме?


Коледно рали

Според последните данни, има повече от 83% шанс Коледното рали на фондовия пазар да е истина. Никога не сте чували за този феномен? Не се притеснявайте. В днешната статия ще дискутираме какво всъщност е Коледното рали, какво го предизвиква и как да го търгуваме от сега?

...

Виж всички


Резултати от Г-20: Петролът нагоре с 4%, S&P с 1%, USD надолу. Какво следва?


Резултати от срещата на Г-20 - Admiral Markets

В първият търговски ден след срещата на Г-20 в Буенос Айрес видяхме скок на рисковите сделки и то с едно от най-големите еднодневни увеличения за последните години.

Dow Jones добави 287,97 пункта или 1,13%, SP500 нарасна с 30,2 пункта или 1.09% (най-голямото дневно увел

...

Виж всички


Криптовалутите изтриха 700 милиарда. Какво следва?


Какво следва за криптопазара?

През 2017 година пазара преживя един от най-големите бумове в историята. Биткойн поведе пазара на криптовалутите към покачване от над 2000%, което бе и неговия пик.

Само година по-късно, през 2018, историята на криптовалутите е доста по-различна и може да бъде озаглавен

...

Виж всички


Ще видим ли паритет при EUR/USD през 2019?


Ще видим ли паритет при EUR/USD през 2019?

Най-търгуваната валутна двойка в света EUR/USD се изстреля като ракета през 2017 като натрупа печалби от 20% от най-ниската и цена през 2017 до най-високата през 2018 година. Защо? До голяма степен защото европейската централна банка обяви свиване на програмата за стиму

...

Виж всички


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.