Блог на трейдъра

​Щатският долар може да поскъпне в края на годината?


щатския долар, доларов индекс

Щатският долар (USD), може да поскъпне спрямо кошницата от основните валути и доларовият индекс да достигне до 97 пункта до края на годината. Това би се превело, като ръст от 3% за щатската валута.

През последните 3 месеца, зелените пари, преживяха сериозна промяна в инв

...

Виж всички


​Двама българи спечелиха от Имейл Томболата на Admiral Markets


Резултатите от Имейл Томболата на Admiral Markets вече са факт. Благодарим Ви за участието! Добрата новина е, че двама българи бяха изтеглени на напълно случаен принцип в томболата и спечелиха безплатно захранване на реална сметка за търговия.

Печелившите са с инициали М

...

Виж всички


​Защо да търгувате с криптовалути?


Криптовалутите са най-горещата тема сред инвеститорите в момента. Ако се чудите дали и защо да търгувате с виртуалните валути, сега ще ви дадем няколко причини за това:

1. Най-горещите финансов инструменти в момента

От началото на годината, най-голямата по капитализация к

...

Виж всички


Какви са предимствата на новата платформа MT 5? Струва ли си преминаването към нея?


предимства MT5

Уважаеми Трейдъри,

Както най-вероятно вече знаете, финансовата индустрия бавно се премества към новата платформа за търговия МТ5. Тя се очертава като бъдещето на популярната сред инвеститорите платформа Metatrader. Сега, нека да разгледаме по-подробно новата платформа и

...

Виж всички


​Биткойнът рекордно скъп, спрямо биткойн кеша


биткойн, биткойн кеш, биткойн голд

Помните ли първата „трудна вилица" при биткойна? Тя доведе до създаването на нова криптовалута – биткойн кеша, появила се на бял свят при цена около 12% от цената на биткойна през август. Или казано по друг начин един биткойн, бе оценен на 8.3 биткойн кеша…

Близо два мес

...

Виж всички