76% от сметките на непрофесионалните инвеститори губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 76% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация CySEC fca

Блог на трейдъра

83% вероятност за Коледно рали. Как да търгуваме?


Коледно рали

Според актуални данни, има повече от 83% шанс Коледното рали на фондовия пазар да е истина. Никога не сте чували за този феномен? Не се притеснявайте. В днешната статия ще дискутираме какво всъщност е Коледното рали, какво го предизвиква и как да го търгуваме от сега?

Ка

...

Виж всички


Хонг Конг навлиза в първата си рецесия от десетилетие. Как да търгуваме?


Хонг Конг е наричан "портата към Китай" и е един от най-важните финансови центрове в Азия. Въпреки това, настоящите агресивни улични протести и търговската война между САЩ и Китай изпратиха автономната област в дълбока рецесия, която може да застраши този му статут. Мно

...

Виж всички


55% от най-големите инвеститори в света очакват срив на фондовите пазари през 2020


55% от най-големите инвеститори в света очакват срив на фондовите пазари през 2020

Мнозинството от най-богатите инвеститори в света очакват голяма разпродажба на акциите през 2020 година, според последното проучване на UBS Wealth Management.

Публикувано на 12 ноември 2019 година, в проучването са включени мненията на над 3400 инвеститори с поне $1 мили

...

Виж всички


Google отчете ужасни печалби! Но анализаторите повишават целевата цена! Защо?


Компанията майка на Google - Alphabet публикува много разочароващ отчет и много по-слаби от очакванията тримесечни печалби. Пропускът в печалбите и приходите първоначално шокираха пазарите. Все акцията поевтиня със само 2% след отчета, тъй като няколко анализатора изнен

...

Виж всички


Уорън Бъфет планира да увеличи дела си в Bank of America! Време за покупка?


Когато Уорън Бъфет говори финансовият свят мълчи. Все пак, "Оракулът от Омаха" е един от най-успешните инвеститори в света. Едва ли е много изненадващо, че акциите на Bank of America нараснаха с над 2%, след като компанията на Бъфет обяви, че се е обърнала към Федерални

...

Виж всички