76% от сметките на непрофесионалните инвеститори губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 76% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация CySEC fca

Блог на трейдъра

Топ търговски идеи за 2020 година


През 2019 година трейдърите и инвеститорите преживяха една от най-интересните години на финансовите пазари. Търговските търкания между САЩ и Китай, продължаващите проблеми около Брекзит и сериозния завой в политиките на глобалните централни банки бяха само част от събит

...

Виж всички


83% вероятност за Коледно рали. Как да търгуваме?


Коледно рали

Според актуални данни, има повече от 83% шанс Коледното рали на фондовия пазар да е истина. Никога не сте чували за този феномен? Не се притеснявайте. В днешната статия ще дискутираме какво всъщност е Коледното рали, какво го предизвиква и как да го търгуваме от сега?

Ка

...

Виж всички


Хонг Конг навлиза в първата си рецесия от десетилетие. Как да търгуваме?


Хонг Конг е наричан "портата към Китай" и е един от най-важните финансови центрове в Азия. Въпреки това, настоящите агресивни улични протести и търговската война между САЩ и Китай изпратиха автономната област в дълбока рецесия, която може да застраши този му статут. Мно

...

Виж всички


55% от най-големите инвеститори в света очакват срив на фондовите пазари през 2020


55% от най-големите инвеститори в света очакват срив на фондовите пазари през 2020

Мнозинството от най-богатите инвеститори в света очакват голяма разпродажба на акциите през 2020 година, според последното проучване на UBS Wealth Management.

Публикувано на 12 ноември 2019 година, в проучването са включени мненията на над 3400 инвеститори с поне $1 мили

...

Виж всички


Google отчете ужасни печалби! Но анализаторите повишават целевата цена! Защо?


Компанията майка на Google - Alphabet публикува много разочароващ отчет и много по-слаби от очакванията тримесечни печалби. Пропускът в печалбите и приходите първоначално шокираха пазарите. Все акцията поевтиня със само 2% след отчета, тъй като няколко анализатора изнен

...

Виж всички