Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

Зоната за отскок на USD/CAD е 1,2878-1,2890

Юни 04, 2018 13:21

USDCAD - 04.06.2018

Източник: Admiral Markets MT5 с MT5SE Add-on.

USD / CAD е формирала бичи суинг, но цената все още е под нивото на пробив. В този момент виждаме корекция и следващата зона за потенциален отскок е 1.2875-1.2890. В зоната има много прегради, включитлено 61,8% Фибоначи на предходния суинг. Въпреки това за продължаване на възходящото движение е нужен ясен пробив на 1,3028, след което вратите към 1,3078 са отворени. USD/CAD трябва да остане над 1,2825, за да може биковете да запазят доминацита си.

W L3 - Седмичен Camarilla пивот (Седмична временна подкрепа)

W H3 - Седмичен Camarilla пивот (Седмична временна съпротива)

W H4 - Седмичен Camarilla пивот (Силна седмична подкрепа)

D H4 - Дневен Camarilla пивот (Много силна дневна подкрепа)

D L3 - Дневен Camarilla пивот (Дневна подкрепа)

D L4 - Дневен H4 Camarilla (Много силна дневна подкрепа).

Източник: Ненад Керкез.

Следвайте Admiral Markets на Facebook - @AdmiralMarkets в Twitter - за най-новите актуализации на пазара.

Този материал не съдържа и не трябва да се тълкува като съдържащ инвестиционен съвет, инвестиционни препоръки, оферта или покана за сделки с финансови инструменти. Моля, обърнете внимание, че този търговски анализ не е надежден показател за текущите или бъдещи резултати, тъй като обстоятелствата могат да се променят с течение на времето. Преди да вземете каквито и да било инвестиционни решения, трябва да потърсите съвет от независими финансови съветници, за да сте сигурни, че разбирате рисковете.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.