Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

​Златото тества критична подкрепа, която ще определи средносрочния му тренд

Март 01, 2018 14:32


Помните ли психологическото ниво от 1 300 долара, което многократно спираше златото по пътя му нагоре към следващата граница от 1 350 долара?

Е, след като съпротивата при 1 360 остана в сила и златото нямаше силата да се насочи за тест на следващото ключово ниво - при 1 400 долара, 1 300 долара отново е на дневен ред. Този път обаче, то ще бъде тествано, като ниво на подкрепа.

Всички трейдъри са чували, че след като падне, едно силно нива на съпротива, то се превърща в силно ниво на подкрепа. Именно това, сме на път да видим и в момента. А именно – дали 1 300 долара ще спре спада?

Благородният метал е само на около 7 долара над посоченото ниво, което може да е критично за средносрочния му тренд.

Ако подкрепата при 1 300 долара бъде преодоляна, то напълно е възможно да станем свидетели на по-нататъшна обезценка на жълтия метал и тест на следващото ключово ниво на подкрепа – при 1 250 долара.

Ако 1 300 долара обаче, остане в сила, то напълно е възможно да видим възстановяване на повишението и скоро нов опит за пробив на върха при 1 360 долара.

търгувайте със злато с реални средства


Иначе, златото изглежда "свръхпродадено" и на база нивата на осцилатора RSI, които все повече наближават най-ниската си стойност от края на миналата година, на дневна графика.

Търговията носи риск: Настоящият материал се предоставя единствено с аналитичен характер и не е съвет или препоръка за търговия с финансови инструменти, или други активи. Миналите резултати не са непременно показателни за бъдещите резултати. Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да претърпите загуба равна на или по-голяма от цялата Ви инвестиция. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате пари, които не може да си позволите да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате всички рискове.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.