Златото образува модел Глава и Рамене

Юли 24, 2018 14:10

Източник: Admiral Markets MetaTrader 5 с добавка MTSE.

Цената на златото образува потенциален модел Глава и Рамене на часова графика близо до дневна и четиричасова подкрепа. Моделът ще стане валиден, ако цената бъде отхвърлена от зоната 1227.90-1231.45. Ако цената пробие надолу 1217.30, пътят към 1211.58 ще бъде отворен.

W L3 - Седмичен Camarilla Pivot (Седмична временна подкрепа)

W H3 - Седмичен Camarilla Pivot (седмична временна съпротива)

W H4 - Седмичен Camarilla Pivot (Силна седмична съпротива)

D H4 - Дневен Camarilla Pivot (Много силна дневна съпротива)

D L3 - Дневен Camarilla Pivot (Дневна подкрепа)

D L4 - Дневна H4 Camarilla (Много силна дневна подкрепа)

POC - Point of Confluence (Зоната, в която очакваме цена да реагира, зона за влизане)

Този материал не съдържа и не трябва да се тълкува като съдържащ инвестиционен съвет, инвестиционни препоръки, оферта или покана за сделки с финансови инструменти. Моля, обърнете внимание, че този търговски анализ не е надежден показател за текущите или бъдещите резултати, тъй като обстоятелствата могат да се променят с течение на времето. Преди да вземете каквито и да било инвестиционни решения, трябва да потърсите съвет от независими финансови съветници, за да сте сигурни, че разбирате рисковете.

Повече за това какво представляват Пивот точките и как да ги използвате в търговията си можете да намерите тук.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.