Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Златото е заключено в правоъгълен диапазон

Юли 30, 2018 13:58

Графика на Злато - Admiral Markets

Източник: Admiral Markets MetaTrader 5 с добавка MTSE.

Златото е затворено в правоъгълен диапазон между две зони на влизане. Тренд линиите също пък създават задръстване, което следва движението настрани. Има два възможни сценарии вътре в диапазона. Отскок от долната зона 1216-1218 към 1227.65-1230 и рикошет в горната зона на влизане 1230-1232,50 към 1220. Правоъгълникът ще бъде пробит ако цената направи ясно затваряне под долната или горната граница. Пробив надолу ще постави цели пред златото от 1213 и 1205. В същото време пробив нагоре ще насочи цената към 1240.50.

W L3 - Седмичен Camarilla Pivot (Седмична временна подкрепа)

W H3 - Седмичен Camarilla Pivot (Седмична временна съпротива)

W H4 - Седмичен Camarilla Pivot (Силна седмична съпротива)

D H4 - Дневен Camarilla Pivot (Много силна дневна съпротива)

D L3 – Дневен Camarilla Pivot (Дневна подкрепа)

D L4 – Дневен H4 Camarilla (Много силна дневна подкрепа )

POC - Point Of Confluence (Зоната, в която очакваме цената да реагира, зона за влизане).

Само преди няколко дни писахме, че цената на златото оформя модел Глава и Рамене. Повече информация можете да намерите тук.

Този материал не съдържа и не трябва да се тълкува като съдържащ инвестиционен съвет, инвестиционни препоръки, оферта или покана за сделки с финансови инструменти. Моля, обърнете внимание, че този търговски анализ не е надежден показател за текущите или бъдещите резултати, тъй като обстоятелствата могат да се променят с течение на времето. Преди да вземете каквито и да било инвестиционни решения, трябва да потърсите съвет от независими финансови съветници, за да сте сигурни, че разбирате рисковете.

Повече за това какво представляват Пивот точките и как да ги използвате в търговията си можете да намерите тук.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.