Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Вълнови анализ на NZD/CHF

Януари 20, 2017 11:23

Решихме да Ви представим Вълнови анализ (Elliott waves) на двойката NZD/CHF. Важно е да отбележим, че има няколко варианта на Вълновата теория, катo ние ще приложим метода на Robert Prechter.

Тук няма да описваме цялата теория, но най-общо казано най-печелившите ценови модели се състоят от три вълни в посока на тренда и две корективни между тях.

Обикновено корекцията (вълна 2) на импулсната вълна 1, независимо от времевата рамка, достига до 61.8% по Фибоначи и тя в повечето случаи е най-дълбока.

Много важен принцип на теорията е фракталността, т.е. една ценова структура се състои от по-малки ценови структури със същата форма.

Избрахме тази двойка, защото допускаме, че политическата несигурност по света ще продължи да оказва влияние, което е благоприятно за валути като франка и йената.

На графиката виждаме, че края на вълна 2 има характеристики на един специфичен технически модел, а именно Three Drives to Top, който е много надежден. Отделно, имаме меча дивергенция на цената с индикатора MACD.

Добре е да се следят и двойките EUR/NZD и GBP/NZD, тъй като те са с най висока отрицателна корелация със NZD/CHF, както се вижда от функцията Correlation Matrix на приложението MetaTrader4 Supreme Edition.

Тествайте едни от най-добрите условия за търговия на валути. Започнете, сега като се регистрирате за реална сметка за търговия.

Автор: Вихрен Молевски

Предупреждение за риск: Миналите резултати не са непременно показателни за бъдещите резултати.

Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да претърпите загуба равна на или по-голяма от цялата Ви инвестиция. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате пари, които не може да си позволите да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате всички рискове. Преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd, моля запознайте се с рисковете, свързани с търговията.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.