Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

​USD/JPY се търгува между две ключови нива

Март 24, 2017 09:51

Доларът е в много „деликатна ситуация" в момента, спрямо йената. Двойката се търгува точно между две ключови нива, а пробивът на едно от тях, може да е последвано от по-силно движение в съответната посока.

Става въпрос, за съпротивата при 111.60 йени, както и подкрепата при 110.60 йени, посочени на графиката. А валутната двойка е при ниво от 111.16 йени в момента.

Както виждаме, подкрепата при 110.60, на този етап ограничи по-нататъшното поевтиняване на долара, спрямо японската валута. Нагоре пък, едва ли можем да станем свидетели на по-силен ръст, докато не видим трайно повишение над 111.40 йени.

Казано по друг начин, пробив (траен) на едно от двете нива може да инициира силно движение в съответната посока.

При пробив на подкрепата от 110.60, можем да видим по-нататъшна обезценка с първоначална цел от 107.50, а преодоляване на съпротивата при 111.60, би могла да доведе до по-нататъшен ръст, с цел тест на върховете при нива от 115-115.50, в средносрочен план.

Предупреждение за риск: Миналите резултати не са непременно показателни за бъдещите резултати.Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори.

Има вероятност да претърпите загуба равна на или по-голяма от цялата Ви инвестиция. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате пари, които не може да си позволите да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате всички рискове. Преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd, моля запознайте се с рисковете, свързани с търговията.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.